A nőknek miért nem találnak ki egy olyan higiénikus dolgot, mint a piszoár?
Inkább pisilnék be, mint hogy ráüljek a nyilvános budira 🤢🤢🤢
#11: az ilyen attitűd miatt undorító a nyilvános WC. Rá nem ülsz, egyensúlyozol felette és fröcsög minden mindenhová.
Mondjuk én civilizált helyen élek, ahol a városi fenntartású nyilvános WC-t is takarítják, papír is van benne, akkor is, ha nincs helyben WCs néni. Akkor meg pláne, ha van, igaz akkor kell 50 centet fizetni, de minden kliens után letakarítják az ülőkét és a kilincset is. Ha nincs személyzet, mondjuk egy parkban, akkor lutri, mert ritkábban van takarítva (de még így is legalább naponta kétszer), de általában elfogadható állapotban van, simán rá lehet ülni szükség esetén. A legtöbb már modernizált, automatikusan van egy gyors takarítási kör lehúzas után (általában a tartályban van beépítve a szerkezet, az ülőke meg tesz egy kört).
Nem részegen megyek, 10-ből 9-szer nem fröcsög semmi sehova. Ha néha mellémegy pár csepp akkor fogom, fújok rá fertőtlenítőt és letörlöm. De ráülni nem fogok, az biztos.
Az nekem is megy ha nagyon muszáj, de akkor előtte 1-2 napig minimális folyadékot iszok, ami nem egészséges hosszú távon.
És a férfiaknak miért nem találnak már ki ilye meleg időkben lengébb/kivágottabb ruhákat?
A nőknek sokkal jobb ilyen melegben.
Szóvaal.... Mindkét nemnél vannak hátrányok és előnyök. :)
#14 bemész a sima wc be probléma megoldva, én sosem használom a pisziárt. Esetleg ha plafonig érne az elválasztó fal, és lenne ajtó.
De sima wc ben jobb mert utána meg tudom törölni is, és nem kell rázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!