Szerintetek a férfiak piszoár használata higiénikusabb, mint a nőknél a WC fölé guggolás?
Figyelt kérdés
Ők valójában így meg sem törlik pisilés után, igaz a nőiben pedig gyakran mellé van pisilve.2020. jan. 1. 18:01
1/3 anonim válasza:
Te még nem láttál pioszárt ugye? Amit neked kell takarítani? Mert én dolgoztam takarítónőként, és a piszoár mindig totál körül volt húgyózva- Nem csak a falat, de mindent körbe pisiltek. A prímitívje még rágót és egyéb dolgokat is beledobált. A szerelő hetente jött ki, mert a cső totál eldugult mindig.
2/3 anonim válasza:
A vízelet önmagában steril.
Ők nem törlik meg, de nincs is mit, nem spriccel a nemi szervük köré, nem csap vissza. Mi nők csak a nedvességet szárítjuk fel, olyan helyekről, amik csodás, meleg helyek a baktériumok, gombák szaporodásának, ha a deszkáról rád kerül.
3/3 A kérdező kommentje:
1 : Azt gondolnám pedig, hogy abba egy férfi könnyen és cseppmentesen belepisil, persze gyakorlati tapasztalatom nekem nincs.
2020. jan. 1. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!