Használ valaki moható betétet? Mennyire higiénikus?
Pl. reggel hétkor beteszek egyet, indulás előtt. 10-kor csere, mert azért 3 óránként illik cserélni. De dolgozom, tehát nem tudom kimosni.
Beteszem a táskámba?
Mibe?
Vízhatlan dobozba/tasakba?
Nem lesz büdös?
Nem környékeznek meg a kóbor kutyák hazafelé, amikor már 3 ázott véres betét van a táskámban?
És ha egész nap ott hurcoltam a táskámban, munka után az első dolgom ezeket beáztatni?
Könnyen mosható?
Vagy a kedves figurák az első alaklom után foltosak lesznek?
Ki lehet ezeket egyáltalán rendesen, TELJESEN mosni?
Nekem fehér bugyim is van, ami egy életre foltos maradt, bármit is tettem vele....
Uhhhh bakke gombokért dobálják a noi intim sza.okar te meg mosogatni akarod????
Fujjjjj
Nem akarom mosni. De egy csomó barátom van, váltott, mert környezet barát.
A varrós csoportok tele vannak szabásmintákkal.
Azért kérdezem, hogy hogyan oldják meg, hogy tényleg tiszta legyen, és ne legyen egészségtelen.
Én azt használok, szeretem, nincsen vele több gondom. Műanyag, lezárható tasakban tárolom a táskámban (basic ikeás). Egyikben a tiszták vannak, másikban összehajtogatva a használtak. Van egy tök jó technika, amivel úgy lehet összehajtani, hogy nem maszatol semmit össze. Mivel lezárható a tasak szagot sem szokott ereszteni nekem a nap végére, kívülről egyáltalán nem lehet érezni. A tasakból kivéve nincsen nyilván rózsa illata, de egyáltalán nem vészes szerintem, nem ilyen "agyam eldobom, aolyan büdös".
Én ha hazaérek rögtön beáztatom egy fél órára mosószappanos vízbe. Utána kidörgölöm, aztán bedobom a mosásba. Így nekem teljesen foltmentesek, pedig van fehérem is. Szóval igen, szerintem ki lehet teljesen mosni.
Én totál higiénikusak érzem, szeretem, mert sokkal kényelmesebb, nem izzadok bele.
Ha aggályaid vannak az egésszel kapcsolatban vegyél először próbaképp egy darabot, azt probáld ki, aztán ha bejön tudsz még hozzá venni.:)
Én intim kelyhet használok alap esetben, és pontosan azért, mert rengeteg hulladékot termel a tampon és a betét.
A mosható betétet azért vettem, ha éjszakára, vagy a menzesz végén, amikor már alig vérzek, nem teszem fel a kelyhet.
Én is aggódtam, hogyan lehet kimosni, nem lesz-e foltos. Én vanish szappannal átdözsöltem, az majdnem teljesen kiszedi a foltot akkor is, ha már nem friss, utána mosógép pedig csodálatosan eltűntette, most is olyan, mint új korában, egyáltalán nem foltos. Szerintem más anyagból készül, mint a bugyik általában, mert nekem is van olyan bugyim, amiből sehogyan sem tudtam kiszedni a foltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!