Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet az, hogy olyan...

Hogy lehet az, hogy olyan vizsgálatot akarnak kötelezővé tenni a nők számára jövő januártól, amit máshol betiltottak?

Figyelt kérdés

A mammográfiáról van szó, ami nem veszélytelen eljárás, nem véletlenül tiltották be Svájcban.

Mit akarnak a magyar nőkkel? Milyen aljas szándéka van velünk a WHO-nak már megint? Ez a népirtás része?

Gusztustalan, hogy miket ki nem találnak.

júl. 14. 19:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ez nem konteo, a konteo az olyan hogy minden hétköznapi ember jó, de bezzeg van valami gonosz szövetség a jó, kedves, és szeretetteljesen tökéletes nép ellen. (Hogy ne röhögjek 2 napon keresztül, mármint a jó, kedves, és szeretetteljesen tökéletes nép részén főleg). Az nem konteo hogy a fejes vezető tisztségekben lévő orvosok között sok a hatalommániás, főleg azokban az országokban ahol eleve nagy a hatalom, és nem nagyon vannak kiszűrve, és nekik nem tiszta a motivációjuk. Őket kellene először is kiszűrni.
aug. 7. 11:44
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek a genetikaban. A családomban nem fordult elő sok generációra visszamenőleg emlőrák. Viszont hallottam sok rémtörténetet, hogy mit művelnek.. úgy összenyomták a mellét szerencsétlen nőnek, hogy hetekig fájt. Szóval én komolyan félek ettől a kötelező vizsgálattól. Meg a személyes szabadságom megsértését látom benne.
nov. 9. 16:21
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

32

Igazad van. Szerencsére nyilatkozták azóta, hogy nem lesz kötelező.

nov. 10. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!