A jövő évi kötelező szűrő vizsgálatok , maszek orvosnál is végezhetőek lesznek ?
Figyelt kérdés
júl. 12. 03:53
1/11 anonim válasza:
Igen. De így sem fogják tudni végignyomni.
2/11 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, de úgy olvastam , hogy majd valami behívót küldenek vagy mit. Ők szervezik a központi helyeket a vizsgálatokra .
júl. 12. 09:33
3/11 anonim válasza:
Így is hetek/hónapokra kap az ember időpontot bizonyos vizsgálatokra.
Szerinted lesznek orvosok és egyéb személyzet, akik ezeket a vizsgálatokat időben elvégzik majd.
Ergo ezek a vizsgálatok miatt tovább csúszhatnak az egyéb vizsgálatok időpontjai.
Amúgy meg hol marad a szabad önrendelkezés joga? Meddig hagyja még magát a nép szabályozni?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, de mert amikor beteg voltam jártam Klinikára, és oda nem szeretnék járni nődokihoz újból. Inkább maszekba akkor.
Ha lehetne így is. Hát nem tudom. Vidéki vagyok.
júl. 12. 20:26
5/11 anonim válasza:
Miért kell szabad akaratuk ellenére piszkálni, terrorizálni az embereket?
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Milyen demokrácia az, ahol az embereknek vezényelhetnek, vezényelnek?
8/11 anonim válasza:
És miért kényszerítik arra az embereket, hogy olyan lepratelepeken szedjenek össze betegségeket, mint amilyenek a magyar "egészségügy" intézményei?
9/11 anonim válasza:
6-nak: megszavaztak, de szerintem ezt is éppúgy képtelenek lesznek megvalósítani, mint kb. minden mást. Mondjuk ezért nem is kár, ez csak céltalan beleavatkozás lenne az emberek magánéletébe. Sem járványügyi, sem megelőzési funkciója sincs.
10/11 A kérdező kommentje:
De nem úgy van,hogy az EU- ban vagyunk, és semmire sem kötelezhetnek ?
júl. 13. 05:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!