Hirtelen fogyas miatt elmult a menstruaciom, de ma volt barna folyasom. ez azt jelenti hogy lehet hogy megjon?
Figyelt kérdés
marcius ota nem jott meg mert 13 kg-ot fogytam, alacsony lett a testzsir szazalekom. (172cm-54kg)
eveszavaros lettem de most nem is ez a lenyeg hanem hogy lett osszeallitva egy etrend amit kovetnem kell, es az elmult egy hetben ezt tettem. eszem agaban sincs visszahizni, ettol felek a legjobban, de 1200-300-400 kaloriakat eszek naponta az eddigi 400-800-hoz kepest. (1400 korul van az alap szuksegletem ha minden igaz) ma volt barna folyasom. 1 het alatt reagalhatott erre a szervezetem es ujra erore kapott ahoz hogy normalisan mukodjon, vagy mas lehet a hatterbe? valaki atelt hasonlot?
júl. 8. 14:09
1/4 A kérdező kommentje:
ja plusz info, a nogyogyasz azt mondta hogy meg egy joideig biztos nem jon meg magatol (fel evet mondott h kimarad meg kb), es irt fel fogamzasgatlo tapaszt hogy az meginditja. de meg nem hasznaltam szoval az se lehet hogy az segitett.
júl. 8. 14:10
2/4 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy még nem lesz klasszikus...
3/4 anonim válasza:
1300 kalória az rettentően kevés, ezért nem jön meg. Éhezel még mindig, a fogamzásgátlót pedig ne szedd be.
Nem megindítja, hanem megszünteti.
4/4 anonim válasza:
Jelenleg én is így vagyok mert májusban 68 kg voltam most pedig 62,5 és 63 közt vagyok amikor meg méretkezem.Nekem is jött ma ilyen barna cucc.Nekem 13. Napja késik tehát nem te vagy az egyedüli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!