Mi lehet a gond? Késett, aztán rá 2 hét múlva megint megjött, vagy véres folyásom van?
Áprilisban 8-án kellett volna megjönnie, de késett, így 18-án jött meg. 8 napig tartott, majd kb 1 hét múlva elkezdett barna folyásom lenni. Mielőtt megjön, sosincs barna, csak akkor, amikor már kezd vége lenni. Nade, mikor lement a 8 nap, nem volt semmi, aztán egy hét múlva barna folyásom lett. Azóta is barna, viszont 2 napja kicsit véres is volt, aztán tegnap csak egy kevés barna, ma meg szintén egy kicsit véres volt. Ráadásul fáj ott lent. Tegnap bal oldalt, ma meg jobb oldalt.
Tavaly voltam sima ultrahangon (mert nagyon görcsöltem) és az orvos azt mondta, hogy menjek nőgyógyászhoz, mert lát ott lent valami folyadékot, aminek nem kéne ott lennie. El is mentem, de a nőgyógyász azt mondta, hogy nincs ott semmi, nem kell vele foglalkozni. Mondom oke. Akkor ez most mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!