Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg tilos az orgazmus is...

Anneee25 kérdése:

Tényleg tilos az orgazmus is császármetszés után 6 hétig? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Behatolás, eszköz használat nélkül.

júl. 4. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Minden ilyesmi tilos.

Nincs is ráállva a szervezet.

Nem ez jut eszébe egy frissen szült kismamának. A szervezete nagyon nagy terhelésnek volt és van kitéve.

Mindennek eljön az ideje.

júl. 4. 04:52
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

1-es elmebeteg.

Nem tudok rola, hogy tilos lenne, de az eros izom-osszehuzodasok miatt biztos, hogy szamit.

júl. 4. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Orgazmuskor a méh összehúzódik. Na már most a császármetszéskor a méh falát átvágják.
júl. 4. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én is erre gondoltam, mint ok. De szoptatás alatt is össze húzódik, nem?
júl. 4. 16:03
 5/5 anonim válasza:
0%
És az oxitocin amit adnak másnap reggel este? Az sokkal komolyabb összehúzódást okoz a frissen varrt méhen! Szerintem nem káros, sőt verbőséget okoz amitől akár jobban is gyógyulhat. De inkább az orvost kérdezed meg erről. Nekem álmomban is volt orgazmusom rá 4 napra. Miután hazajottunk 3 héten már nagyon kívántam férjem ha nem megy félre semmi szerintem simán kéne érezni szexuális vonzalmat. Én mondtam neki már nem érdekel hozzám kell érjen persze behatolás nélkül mert megveszek! Eddig is majd megőrültem mikor őt elégítettem ki...
júl. 18. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!