Rosszullét terhesség alatt a melegtől?
A meleg amúgy is az ellenségünk terhesen. Iszonyú rosszul bírtam. Mikor bejött a szeptember megváltás volt. A fűtést alig bírtam, épp csak mehetett hogy a férjem ne fagyjon meg.
A hányinger, hányás meg egész nap tök normális.
Szóval üdv a terhesek világában.
Én 16+4 vagyok ma.
Második terhességem jelenleg. Elsonel semmi bajom nem volt most két napja elájultam valószínű a meleg miatt a haziorvosomnal épp. Tegnap és ma is rosszul lettem boltban ahol kevesebb a levegő és melegebb van. Eddig nálam ez nem jelentkezett így örülök hogy rá találtam a kérdésedre mert látom nem csak én szenvedek most ezzel.
Cukrom rendben van a terheléses is jó lett így mi vérnyomásra gondoltunk hogy esetleg azzal lehet valami gond.
Kb a 3. héttöl igy nézett ki a napom. Felkeltem, ettem, hánytam, elájultam, aludtam. A második trimeszterben kicsattantam az energiától, a 3. trimeszterben meg szédültem, höhullámok, ok nélkül bögtem. De ha a húsra is csak ránéztem már hánytam is.
Úgy éreztem nem tudom kontrolálni a szervezetem. A hormonok irányitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!