Kismamák! Mi a velemenyetek a Vombee nevű gyógyszerről?
Figyelt kérdés
A dokim terhességi rosszullétre felírta a Vombee nevű gyógyszert. Szedte valaki ? Valóban olyan csodaszer ?nov. 15. 09:25
1/2 anonim válasza:
Én szedtem, a doktornőm azt mondta h csodaszer és rengeteg mindenkinek segít. Nekem sajnos nem, illetve lehet még ettől is rosszabb lett volna ha nem szedem be, de nekem összeségében nem vált be és iszonyú drága. Persze akkor nem érdekelt, mindenki kipróbáltam de csak az idő segített, ahogy teltek a hetek.
2/2 anonim válasza:
Szia!
3 hónap szenvedés után írta fel az orvosom és nekem nagyon bevált. Nélküle nem tudok létezni. Csak este veszem be és így teljesen megszűntek a panaszaim . Régebben reggel is be vettem de akkor egesznap aludtam tőle .
20 hetes vagyok most , eddig 3x próbáltam elhagyni de sajnos sikertelenül . Amint egy napot kihagyok , másnap már hányinger-hányás jelentkezik.
Az orvosom azt mondta, hogy 36-37 hétig szedhetem nyugodtan .
Remélem, hogy neked is beválik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!