Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt strandolás?

Menstruáció alatt strandolás?

Figyelt kérdés
Szoval kb 2 múlva megyek olaszországba és nekem akkor fog megjönni. Kb mindig pontosan jön meg így kiszámoltam hogy kb akkor leszek a menstruációm utsó napjaimban . nos nekem egy mensim kb 8-9 napos de az utolsó 3 napba már nagyon nagyon kevés vér jön de tényleg csak egy csepnyi egy nap. Menyire higénikus ilyenkor strandolni? Normális válaszokat kérek

2024. jún. 29. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tamponnal mindig bementem. Nekem nem lett bajom tole :)
2024. jún. 30. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is tamponnal megyek tini korom óra (úszodába is). Rendesen fel van helyezve, semmi bajod nem lesz.Nme szív semmiféle vizet fel, mert a hüvelyben , belül van, ehhoz eléggé mélyen. A kehellyel sincs gond, higiénikus is, de ha még nem használtad elég macera levenni. Feltenni nem, de levenni meg kell szeritnem tanulni.
2024. júl. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!