Strandolás menstruáció alatt? Elég a mini tampon?
Sziasztok!
Pár baráttal beterveztünk egy szuper kis strandolást szombatra. A menstruációm viszont 10 nappal hamarabb lepett meg, ezzel tönkre téve a terveimet. Mennyire lenne rossz ötlet tamponnal fürdeni? Hallottam róla ellenvetéseket és mellette álló helyzeteket is.
Saját tapasztalatot szeretnék kérni.
#1 - 18:46
úgy hallottam, hogy ez nem igazán szívja fel a vért. Múltkor néztem, de akkor olyan szituáció volt, hogy lemondhattam. Ezt nagyon nem szeretném. Valakinek tapasztalata a strand tamponról?
#2 - 18:47
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
#3 - 18:59
Neked is köszönöm!
Semmi extra nincs benne kerdezo, nyugi, menni fog :) Olyan meretu tampont hasznalj, amit egyebkent is szoktal.
Egyetlen macera az, hogy sokszor kell wc-re jarkalni, legalabbis en mindig cserelem, ha kijovok a vizbol, de egy kis kenyelmetlenseg belefer.
A vérzés erösségétöl függ a tampon mérete. Amikor én azt használtam, szuper plussz kellett.
De használhatsz kelyhet, uszáshoz való tampont és pl. a modibody - ról rendelhetsz fürdéshez való mensibugyit is. Ma már rengeteg lehetöség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!