Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Strandolás menstruáció alatt?...

Strandolás menstruáció alatt? Elég a mini tampon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár baráttal beterveztünk egy szuper kis strandolást szombatra. A menstruációm viszont 10 nappal hamarabb lepett meg, ezzel tönkre téve a terveimet. Mennyire lenne rossz ötlet tamponnal fürdeni? Hallottam róla ellenvetéseket és mellette álló helyzeteket is.

Saját tapasztalatot szeretnék kérni.

2021. aug. 4. 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Van vízbe való tampon a dmbe lehet kapni

[link]

2021. aug. 4. 18:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj ha cseréled akkor előtte mosd meg a kezed és a strand WC ajtaját egy papirtorlovel nyisd ki és zárd be tehát ne érjen hozzá a tiszta kezed.
2021. aug. 4. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig amikor kijössz a vízből cseréld ki
2021. aug. 4. 18:59
 4/14 A kérdező kommentje:

#1 - 18:46

úgy hallottam, hogy ez nem igazán szívja fel a vért. Múltkor néztem, de akkor olyan szituáció volt, hogy lemondhattam. Ezt nagyon nem szeretném. Valakinek tapasztalata a strand tamponról?

#2 - 18:47

Köszönöm a hasznos tanácsokat!

#3 - 18:59

Neked is köszönöm!

2021. aug. 4. 19:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem ez egyéni. Nekem nem lenne elég. Próbáld meg vérzés alatt a minit, tapasztald ki, mennyit bír nálad.
2021. aug. 4. 19:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked be szokott menni a hüvelyedbe a víz, mikor strandolsz? Mert nekem például nem. Úgyhogy simán fürdöm tamponnal, persze előtte-utána csere, biztos, ami biztos. Méretből meg akkora kell, amit máskor is használsz, ha máskor elég a mini, akkor valószínűleg most is elég lesz.
2021. aug. 4. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra nincs benne kerdezo, nyugi, menni fog :) Olyan meretu tampont hasznalj, amit egyebkent is szoktal.

Egyetlen macera az, hogy sokszor kell wc-re jarkalni, legalabbis en mindig cserelem, ha kijovok a vizbol, de egy kis kenyelmetlenseg belefer.

2021. aug. 4. 19:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitív, és segítőkész válaszokat. Nem nagyon használtam tampont, addig tesztelem, hogy elég-e a mini vagy kell nagyobb.
2021. aug. 4. 20:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A vérzés erösségétöl függ a tampon mérete. Amikor én azt használtam, szuper plussz kellett.

De használhatsz kelyhet, uszáshoz való tampont és pl. a modibody - ról rendelhetsz fürdéshez való mensibugyit is. Ma már rengeteg lehetöség van.

2021. aug. 4. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én most használtam azt a tampont, amit az #1-es kommentelt, nekem nagyon bejött. Bementem ezzel is meg a simával is, háááát, a sima fele ennyire se volt jó, úgyhogy legközelebb is ezt fogom használni, az tuti.
2021. aug. 5. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!