Strandolás menstruáció alatt? Elég a mini tampon?
Sziasztok!
Pár baráttal beterveztünk egy szuper kis strandolást szombatra. A menstruációm viszont 10 nappal hamarabb lepett meg, ezzel tönkre téve a terveimet. Mennyire lenne rossz ötlet tamponnal fürdeni? Hallottam róla ellenvetéseket és mellette álló helyzeteket is.
Saját tapasztalatot szeretnék kérni.
Amugy nem ertem, hogy akik ilyen kerdesek alatt, ahol a kerdezo meg a tamponnal is hadilabon all, miert ajanlanak sokan kelyhet. Egyreszt, nehez megtalalni a megfelelot, masreszt rengeteg gyakorlas kell, mire megtanulja az ember hasznalni, es nem strandon kell eloszor kiprobalni, mert csunya vege lehet.
Persze jo dolog a kehely,en is csak ajanlani tudom, de nem strandra, rogton :D
Régi a kérdés, viszont én is ez a kérdés alapján tájékozódtan, úgy hogy ude írom a tapasztalataimat...
A mini nem jó, ha egyébként nem azt használsz, én normált szoktam, de mondván, hogy sűrűn kell cserélni jobb a mini. Hát nem. Esküszöm keresztbe állt et a fene és alig bírtam kihalászni. Nagyon fáj, feltolni pici síkosítóval és kiszedésnél meg a víz segít. De semmi esetre nem használok többet minit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!