Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt strandolás?

Menstruáció alatt strandolás?

Figyelt kérdés
Szoval kb 2 múlva megyek olaszországba és nekem akkor fog megjönni. Kb mindig pontosan jön meg így kiszámoltam hogy kb akkor leszek a menstruációm utsó napjaimban . nos nekem egy mensim kb 8-9 napos de az utolsó 3 napba már nagyon nagyon kevés vér jön de tényleg csak egy csepnyi egy nap. Menyire higénikus ilyenkor strandolni? Normális válaszokat kérek

2024. jún. 29. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Tamponnal mehetsz akarmikor.
2024. jún. 29. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Kehyellyel mehetsz simán. Egyébként annyira nem ajánlatos. Tamponnal meg kizárt.
2024. jún. 29. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:
De tampon meg kehely nélkül
2024. jún. 29. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Úgy is mehetsz csak fürdeni nem tudsz majd.
2024. jún. 30. 01:41
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Tehát ha jól értem, a ciklusod első napjain mész strandolni, amikor a legerősebb. Te meg tampon és kehely nélkül akarsz pancsizni, miközben folyik a vér? Csodálatos lenne 😅 Láttam már xart a vízben úszkálni, de ilyet még nem.

Eszdbe se jusson. Használj tampont. Ha még kezdő vagy, vegyél olyat, ami mini, vagy vékonyabb, közepes erősségű vérzésre van.

2024. jún. 30. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Tampon vagy nem úszol.
2024. jún. 30. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Mennyi eszes nő. Tudjátok, mit csinál a tampon? Felszívja azt a koszos, retkes vizet. A kehely nem. Azzal bemehetsz. Anélkül meg szintén fertőzés veszélyes a dolog.
2024. jún. 30. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem hasznal tampont, az kelyhet se fog. Gondolom a kerdezo fiatal meg, nem akarja, meri, mittudomen.

Azert a kehely nem ugy van, hogy beteszed es jonapot. Meg kell talalni a megfelelot, sokszor kell tobb cikluson keresztul is gyakorolni, hogy jol mukodjon. Ha hasznalod, tudnod kene ezt neked is.

Szoval hiaba irod, hiaba lehet jobb opcio (mondjuk akkor se szereti mindenki), nem olyan egyszeru.

2024. jún. 30. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Nem tesztelgettem. Tudod, kinek van erre ideje. Hülyebiztos kehely a Saalt. Egyébként akkor tapasz.
2024. jún. 30. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem hulye biztos az se. Mindenkinek mas az anatomiaja, az izomerossege. Neked mazlid volt akkor, orulj neki.
2024. jún. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!