Felszívja magába a vizet a tampon strandolás közben?
Most fogok először úgy wellnessezni, hogy menstruálni fogok és tampont rakok fel.
Tampax tamponokat használok, az aplikátora miatt ez vált be nekem. Aki ismeri ezt a fajta tampont, az tudja hogy elég rövid a zsinórja, legalábbis nekem nem igazán lóg ki..
Az lenne a kérdésem, hogy mire figyeljek oda a fürdés során? Mi szeretünk egész nap, órákig a vízben áztatni magunkat, de gondolom így ez nem lesz olyan egyszerű. Milyen időközönként kellene cserélnem tampont? Tényleg megszívhatja magát a medence vizével? Fertőzést is el lehet kapni?
Sajnos már nem lehet lemondani az utat, úgyhogy meg kell oldanom valahogy a dolgot.
Kérlek leírnátok a tapasztalataitokat? Köszi
Órákig nem tudsz benne maradni. Igen, szív fel vizet, nagyobb a fertőzés esélye.
Nekem kb. 4 nap a menstruációm, és nem is erős, így a 2-3. napon már simán tudok több órát is vízben lenni. De óránként csere.
Nem tudom a menstruációs hányadik napján mentek, mennyire erős neked.
Strandolás előtt és után cseréld. Meg minden alkalommal amikor kijössz a vízből.
Ha odafigyelsz, nem lesz baj, sokan fürödnek tamponnal. Esetleg ha nagyon aggódsz, próbáld ki az intim kelyhet, dm-ben tudsz venni 2-3 ezerért.
Miért tennél ilyet?
Felteszed a tampont, 1-2 órát benn vagy, kijössz, cserélsz.
Semmi bajod nem lesz tőle, hogyha nem forró vízben ücsörögsz órákon keresztül.
épített fürdőbe semmiképp nem mennék a helyedben. igazából elég hosszú távra tervezhető a dolog...
Még egy balaton, vagy tenger teljesen ok, minkor kijössz a vízből, cseréled, attól a víztől nem lesz bajod, de egy termálmedence elég gazdagon tele van mindennel, amit nem szeretnél felszivatni a tamponnal.
Köszönöm a válaszokat.
Ui: nem én pontoztalak le titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!