Visszatérő felfázás. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Egy hónapja nagyon durván felfáztam, a vizeletem is véres volt, nagyon fájt . Utána valahogy helyre jöttem, de rá egy hétre megint vissza tért. Gondoltuk a párommal, hogy lehet szex miatt van, mert általában azután jelentkezett. Aztán elmentem orvoshoz azt mondta, hogy egy kicsi gyulladást lát, mást semmit. Felírt valami növényi kivonatú gyógyszert és azzal letudta az egészet. Elkezdtem szedni, sokat nem hatott, mert utána megint felfázásos tüneteim lettek. Megint visszamentem az orvoshoz, kértem beutalót a nőgyógyászhoz, azt mondta az orvos, hogy nem feltétlenül szükséges, de ha minden áron akarom, akkor ad egyet. Adott is egyet, de csak augusztusra kaptam időpontot. A felfázásom most megint visszatért és rendesen minden nap, még amikor jól vagyok, akkor is, attól rettegek, hogy egyszer visszajön. Mit tehetnék? Augusztusig belebetegedek.2024. máj. 27. 22:49
1/3 anonim válasza:
Vannak vény nélkül kapható kúpok ha jól emlékszem. Gyógyszertártban érdeklődj ezek iránt.
Szörnyű, hogy ilyen tünetekkel augusztusra kaptál csak időpontot! Jobbulást kérdező! 🤍
2/3 A kérdező kommentje:
Németországban lakom és minden nőgyógyász be van táblázva. Ezért kaptam csak augusztusra időpontot. És akkor sem kivizsgálásra, hanem csak beszélgetni. Ezért is nagyon kétségbe vagyok esve. Tényleg még most is eléggé fáj és folyamatosan kell pisiljek. És nem tudom mit csináljak.
Köszönöm a jókívánságot első 🤍
2024. máj. 28. 11:05
3/3 anonim válasza:
Szex után mindig pisilj. Hosszabban a nászutas betegség kifejezésre keresve olvashatsz erről. Nekem csak párszor volt felfázásom életem során. De ahogy enyhén kezdődnek a kellemetlen tünetek nekem rögtön segített a medveszőlő tea a mezei zsurló tea és a tőzegáfonya kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!