Felfázáshoz hasonló visszatérő betegség?
Sziasztok!
23 éves lány vagyok és rendszeresen küzdök egy felfázáshoz hasonló dologgal. A tüntetek nem teljesen azonosak: nincs gyakori vizelési inger, nem csíp a vizelet. Ellenben egy folyamatos diszkomfort érzés van ilyenkor a húgyhólyag környékén, bár nem kifejezett fájdalom, de nem esik jól sem feküdni, sem ülni, nagyon kellemetlen. (Nem aranyér)
Többször jártam magán nőgyógyásznál, nincs gomba, semmilyen elváltozás, a rendszeres tőzegáfonya kúra se javított rajta, használtam már kúpokat krémeket is (canesten stb) illetve kifejezetten figyelek hogy alaposan fel legyek öltözve, vitamint szedek és Saba intimosót is kipróbáltam már, hátha a pH eltolódás volt a gond.
Borzasztó, hogy tényleg hetente újra és újra feljön, az egyetlen ami segít a meleg vízben ülés illetve a sok folyadék ivás, ami gondolom átmossa a hólyagom.
Fogamzásgátlás gyógyszert szedek de nem volt más akkor sem, amikor nem szedtem, így nem azzal lesz a gond, illetve a párom tisztálkodása is megfelelő, nincs összefüggés a szexuális együttléttel.
Már nincs több ötletem így remélem hátha másnak is volt hasonló problémája és sikerült rá tartós megoldást találni, minden tanácsot szívesen veszek.
Előre is köszönöm!
Ha a hugyholyagoddal van valami, miert a nogyogyaszhoz jarkalsz folyamat? Meg mire hasznaltad a kupokat? Nem ertem.
Urologiara kell menni.
szerintem valami enyhébb húgyúti fertőzésed van, és azt érzed a húgyhólyagodba, de ezzel tényleg nem nőgyógyászhoz kell menni, hanem elször kérjél beutalot háziorvosodtol, vigyél vizelet mintát, h kiderüljön hugyuti fertözés-e, aztán ha nem akkor urológián megvizsgálnak. a tőzegáfonya nem működik a hugyuti fertőzésre, csak a megelőzésére, ha már ott van a fertőzés akkor antibiotikum kell rá.
nekem is volt ilyenem, furcsa érzés a hugyholagomba és a hugycsövembe, főleg pisiléskor, de nem fájdalom, hanem egy diszkomfort érzés amit nem tudnék elmagyarázni. aztán később nekem komolyabb hugyuti fertőzésem lett, ami addig sosem volt, és így visszagondolva rájöttem, hogy ezek a diszkomfort tünetek is hugyuti fertőzés tünetek voltak, csak akkor még nagyon enyhe volt, de ez hetekig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!