Mi okozhat visszatérő felfázásszerű panaszokat ?
Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja érzem a tüneteket, néha jobban vagyok majd újra rámtör. A legnagyobb problémám az, hogy vizeletürítés után mindig azt érzem maradt még és akár percenként és képes lennék WC-re menni.2022. nov. 2. 17:08
2/7 anonim válasza:
Orvosnál meg laborvizsgálaton nem voltál?
Ez bakteriális fertőzés, antibiotikum kéne rá.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam, de mostmár mindenképp elmegyek. Azt gondoltam házilag kikezelhető.
2022. nov. 2. 17:35
4/7 anonim válasza:
Sajnos nem.
Legtöbbször e-coli baktérium okozza, a végbél tájékáról kerulhet át a húgycsőbe. Tanga bugyi ideális hidat biztosít. Használj nedves wc papirt kakilás után.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nálam ugyanez volt. Percenként mentem pisilni, persze semmi nem jött, egy idő után pici vérzés is jelentkezett pisiléskor. Nálam egy apró kő volt a veséből ami elindult a csatornán kifelé, ez okozta a nyomásérzést.
6/7 anonim válasza:
Van fertőzés nélküli felfázás is, akár vékony cipőtől, de hideg helyre üléstől is. Bele telt egy kis idő, mire rájöttem. Üdv!
7/7 anonim válasza:
6: az mese!
Hideg helyen üléstől senki nem kap bakteriális fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!