Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásszerű érzés együttlét...

Felfázásszerű érzés együttlét után?

Figyelt kérdés
Együttlét utáni másnap mindig előjön nálam egy felfázásszerű érzés, folyamatosan pisilnem kell, csíp... Voltam vele urológusnál (többnél is) és nőgyógyásznál is. Azt mondták, hogy a hüvelyből baktériumok kerülhetnek fel a húgyhólyagba és ez okozza, de ez általában el szokott múlni, várjak türelemmel. De nem tudok, hiszen nem ülhetek itthon napokig egy-egy szeretkezés után, és rossz érzés is. Volt már valakinek ilyen? Mi vált be nektek?
2017. dec. 16. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nászutas betegség, keress rá.
2017. dec. 16. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk rángasd el a kedvesedet is, mert 99%,ban ő adja át, csak a tünet nálad jön ki.
2017. dec. 16. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

El szoktál menni pisilni utána rögtön?

Nekem az vált be, egyszer-kétszer nem mentem el és úgy aludtam el, de másnap mindig jelentkezett is a probléma.

2017. dec. 16. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Szex előtt menj el pisilni és mosakodj meg legalább intim tájékon (nemi szerv, végbél!)

2. Szex után azonnal menj el pisilni, akkor is, ha úgy érzed, nem kell.

3. Mindig igyál sok folyadékot, főként szex után.

4. Szedjél valamilyen tőzegáfonya tartalmú készítményt (tea, kapszula) kúraszerűen.

2017. dec. 16. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csakis zuhany után legyetek együtt és utána mindig rögtön pisilj. Én meg szoktam inni egy nagy pohár vizet is,hogy kimosódjon a hólyag és a húgycső. Ha már közvetlenül szex után meggyötörtnek érzem a húgycsövet,veszek be rowatinexet is. Eddig bejött.
2017. dec. 16. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ! megpróbáljuk, hátha beválnak a tanácsok :)
2017. dec. 17. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, mindenképp menj el wc-re együttlét után, mert kipisiled a feljutott bacikat.

Jó ötlet, ha van otthon tőzegáfonya kapszulát, illetve ha fél liter cickafarkfű teát és kamilla teát megiszol, mellette sok folyadékot, elmúlnak a panaszok. Nekem az első alkalommal elmúltak, a következőnél már sajnos odáig jutottam hogy véres volt a vizeletem.

Figyelj oda, sajnos mi nők sokszor megjárjuk!

2017. dec. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!