Állandóan visszatérő felfázásos tünetekkel küzd valaki?
Egyszerűen nem tudom mi lenne a megoldás a problémára.
Van aki nagyon gyakran küzd felfázásos tünetekkel és van valami jól bevált praktikája/gyógyszere rá?
Nekem általában annyi a tünetem, hogy rettentő gyakran kell mennem a mosdóba, de sokszor emiatt nem tudok iskolába/munkába menni, mert annyira gyakran kell járnom.
Szörnyen megkeseríti bizonyos napjaimat..
Tudnátok segíteni?
Menj orvoshoz első sorban.
Én is ugyan ez vagyok. Régebben volt egy nagyon erős felfázásom, azóta folyamatosan vissza-visszatér. 1 évben minimum 3x biztosan.
Viszont nem biztos hogy felfázás. Fertőzés is lehet.
Terjedhet szexuális úton is..aminek elég súlyos következményei lehetnek.
Én az utóbbi 1 évben a Ciprinolt kaptam. Nagyon erős antibiotikum. Nekem már az első tabletta segített. Azt végig kell szedni!
Esetleg ami még jó ötlet és segíthet, de az sem gyógyír, a rengeteg folyadék. De tényleg rengeteg. Több litert kell meginni, hogy kicsit kitisztulj. Illetve a tőzegáfonya kapszula.
De inkább azt javasolnám,hogy minnél előbb menj orvoshoz. Jobbulást!:)
Nekem akkor volt nagyon gyakran hólyaghurutom, amikor az egyetemen koleszos voltam. ott ugye közös wc, meg hát lazábban kezeltük a pasiügyeket is, kb állandóan valami alváz-fertőzésem volt. :(
Nekem akkoriban a MONURAL tabletta volt a megváltás. Receptre lehet(ett) kapni, egyetlen tabletta van a dobozban, és az tényleg szuper hatékony volt. egy idő után mindig úgy irattam már fel a dokival, hogy legyen nálam tartalékban is.
Plusz, ha mostanában van kellemetlen érzésem, akkor a bugyira cseppentek levendula és teafa illóolajat. 1-2 csepp mindegyikből, napi 2-3 alkalommal. Kellemes érzés, a levendula gyulladáscsökkentő, a teafa meg gyilkolja a nem odavaló bacikat, gombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!