Menstruáció előtt visszatérő felfázásos panaszok?
Fel voltam fázva.. Aztán elmentem dokihoz, felírt antibiotikumot, szedtem, elmúlt a felfázás. Viszont azóta mindig, egy-két nappal a menstruációm megjövetele előtt, újra előjönnek a panaszok. Égető, sokkal erősebb színű, néha véres vizelet, 2perces wc-re járás, aludni se nagyon tudok tőle..
Ha megjön a menzeszem, még eltart 1-2 napig, de aztán elmúlik. Szóval összesen 4-5-6 napig tart, de nagyon rossz érzés.:/
Mit tudnék vele csinálni? Leginkább saját tapasztalatok, házi praktikák érdekelnek. Vagy menjek vissza a háziorvoshoz, esetleg nőgyógyászhoz..?
Ha véres is a vizeleted, akkor mindenképp menj vissza orvoshoz, legjobb ha nőgyógyászhoz!
Nekem is volt olyan időszak, amikor gyakran visszatért a felfázás, pedig volt amikor antibiotikumot szedtem rá én is. Nekem az segített a leggyorsabban, hogy jó sokat ittam, főleg teát. Elvileg a cickafarkfű teát szokták rá ajánlani, de én ittam mindenfélét. Aztán jobb lett, egy ideig legalábbis. Talán még az ülőfürdő segíthet, kamillás vagy valamilyen, én még nem próbáltam, csak hallottam.
Köszönöm, akkor mindenképp el fogok menni dokihoz, a teákra meg rászokok..:)
Az ülőfürdőt próbáltam, de az nekem csak ideig-óráig segített..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!