Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akar a felfázásom/gombám...

Nem akar a felfázásom/gombám elmúlni?

Figyelt kérdés

29 vagyok.

Úgy egy hónapja felfáztam. Szedtem rá antibiotikumot - az első körben nem múlt el, a másodikban igen, viszont előjött a gombám. Arra toltam kúpot, és az is elmúlt, közvetlenül utána, ahogy a kúpot befejeztem, jött meg a menstruációm.

Az egy hetes menstruációm alatt SEMMIT nem éreztem, minden rendben volt, viszont ahogy az abbamaradt, úgy jött elő, hogy pisilés ELŐTT fájni kezdett.

Először probiotikumot toltam, mert nem kifejezetten felfázás/gomba tünetem volt. A probiotikum enyhíteni látszott, de nem mulasztotta el.

Arra gondoltam, talán akkor a gombám jött vissza, de már három napja tolok megint kúpot, és ez is csak enyhíteni látszik, elmulasztani nem.

Tüneteim: mindig pisilés ELŐTT érzek egy kis fájdalmat (ez változó mennyire fáj) - magánál a pisilésnél semmit nem érzek

néha mintha égne, az is ritkábban, és összevissza

mielőtt elkezdtem volna a probiotikumot és a kúpot, szúrt a hüvelyem (ez is változóan) - ez elmúlni látszik, NAGYON ritkán kicsit szoktam még érezni.

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez most pontosan mi is - felfázás? gomba? ha ezek, akkor mit kéne tennem, hogy elmúljon? valakivel már volt ilyen?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2020. júl. 28. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
NŐGYÓGYÁSZ!
2020. júl. 28. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem menj orvoshoz es vesz kenetet. Nekem is volt ilyesmi problemam. Felirt gyogyszert meg kremet. De ez a fajdalams pisiles dolog meg egeto erzes maradt. Vissza mentem, vett kenetet. Par nap mulva az eredmeny az volt, hogy Ureaplazma. Szoval kaptam ra gyogyszereket meg kupot es azota nincs ilyen problemam.

De neked lehet csak valami mas fajta gomba vagy bakterium.

Mindenkepp menj orvoshoz :)

23/L

2020. júl. 28. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Mindenképpen elmegyek, de pénteknél előbb sajnos nem tudok. Köszönöm a választ.

Kicsit aggódok, mert egyszer jobb, egyszer rosszabb, valamikor olyan, mintha teljesen el is múlt volna. Úgyhogy ötletem sincs.

2020. júl. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!