Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj ha tampont használok...

Miért fáj ha tampont használok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amikor tampont rakok fel mindig fáj közben a hasam. Nem durván csak enyhén, de szerintem attól van hogy a tampon nyom valamit vagy nem tudom. És amúgy az a fura hogy kb olyan 2 órával a felhelyezés után kezd el fájni.

Amikor felhelyezem akkor egy darabig egyenesen megy, de utána elkanyarodik jobbra és így konkrétan olyan mintha keresztbe állna bennem a tampon lényegében. Elég mélyen van bent ilyenkor (ha leülök nem érzem hogy bent van szóval gondolom nem azzal van a baj hogy nincs elég mélyen), de ennél mélyebbre már nem tudom nyomni mert fáj.

Mit csinálok rosszul?

16/L

máj. 2. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Próbálj meg esetleg kisebb mèretűt használni
máj. 2. 10:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Minit én normált használok de ezeknél is fáj.
máj. 2. 10:56
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Mi a probléma a betéttel, hogy ennyi idősen tamponnal kínzod magad? A betét használata egész biztosan nem fáj.

Amúgy valszeg nincs fent rendesen. Ha viszont felhelyezés urtán kezd fájni akkor lehet, hogy már megtelt.

máj. 2. 10:57
 4/12 A kérdező kommentje:

A betétet nem szeretem mert koszosnak érzem tőle magam.

Amúgy már 14 éves korom óta használom tampont csak eddig nem izgatott hogy fáj csak mostanában kezdtem el gondolkozni rajta hogy ez szerintem nem teljesen normális.

máj. 2. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a normális felhelyezésnél, ha "elkanyarodik". Kövesd a belsőd normál "kanyarulatát" és ne akard tök egyenesen felhelyezni.

De ha nem fáj rögtön, csak után pár órával, akkor szerintem is cserélni kell, mert megtelt. Gondolom, akkor jobban érzed, mert már megduzzadt.

máj. 2. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Melyik márkát használod amúgy? OB?
máj. 2. 11:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ utolsó

Lehet tényleg az a baj hogy megtelik

máj. 2. 11:00
 8/12 A kérdező kommentje:
O.B-ből a pro comfortot
máj. 2. 11:01
 9/12 A kérdező kommentje:

Ja és amúgy csak az első 3 napban szoktam tampont használni általában, de van amikor a negyediken is.

Az első 2 nap normált, a harmadikon minit és ha a negyediken is kell esetleg akkor is minit.

máj. 2. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem mindenkinek jó a tampon, állj át betétre vagy menstruációs bugyira.
máj. 2. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!