Ha szűz vagyok még megpróbáljam a kelyhet/tampont vagy inkább maradjak a betétnél? Nagyon parázok tőle hogy ott marad/nem megy fel vagy valami lesz, szóval még nem mertem kipróbálni, de a suliban már szekáltak miatta hogy nem azt használok és fúj😶
Vigyél magaddal a wc-be tampont, úgy hogy lássák, hogy nálad van, a betétet dugd a zsebedbe.... csak nem néznek csere közben is???? Ezt megcsinálod párszor, megjegyzed mennyivel kényelmesebb, jobb, aztán békén hagynak.
Gratulálok, hogy még szűz vagy!
#5 azért az mondjuk kihallatszik a fülkéből is ahogy feltéped a betét csomagolását meg ahogy lehúzod a régi ragasztóját. Arról nem is beszélve hogy a tesi öltözőben is kivillannak a szárnyak.
De amúgy fura ez nekem én kifejezetten a menő csajok közé számítottam középsuliban és a mai napig betétet használok inkább. De aztán ki tudja lehet hogy ahol a főkanca tamponozik ott éppen ebbe kötnek bele, én se viselkedtem mindig szépen másokkal ez tény. (Főleg hogy mi lánysuli voltunk, szépségipari szakközép)
Ne foglalkozz senkivel, ha neked a betét kényelmes maradj ennél… én már rég nem vagyok szűz, mégsem használok tampont a mai napig…
Pár év múlva nevetni fogsz magadon hogy ez valaha is érdekelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!