Ha szűz vagyok még megpróbáljam a kelyhet/tampont vagy inkább maradjak a betétnél? Nagyon parázok tőle hogy ott marad/nem megy fel vagy valami lesz, szóval még nem mertem kipróbálni, de a suliban már szekáltak miatta hogy nem azt használok és fúj😶
Két büdösnagy pofon annak aki ezért szekál bárkit!
A betét az egészséges, nem kell ésw nem szabad kelyhezni, kinek mi köze hozzá? Sok büdös picsa némelyik eladja a szüzességét, seggbe kéne rugodni azokat mind. Te meg szűzen értékes lány vagy, hagyjanak békén, javaslom, vagy küldd ide azokat akik szekálnak, megnevelem őket. F
Én használtam szűzként tampont, nem volt vele semmi gond, bár a betét mindig is kényelmesebb volt nekem.
Most kelyhet használok, ezt viszont nem tudtam volna szűzen, sokkal jobban be kell hozzá nyúlni, jobban ismernem kell az elrendezésem, ami szűzen még nem ment volna. A tampont egy ujjal fel tudtam tolni, meg ki tudtam húzni a madzagnál fogva, de a kelyhet nem tudom elképzelni.
Mindazonáltal a legfontosabb, hogy tényleg baromság ezt hasonlítgatni, mindenkinek magánügye, hogy mit használ.
Erre emlékszem, csak elfelejtettem válaszolni akkor (bár furcsálltam, hogy pont nyár közepén jutott eszedbe ez a kérdés :) ).
Szerintem függetlenül az osztálytársaidtól érdemes kipróbálni, mert sok előnye van a tamponnak/kehelynek, a betéttel szemben, pl. tudsz vele úszni, strandolni, vagy bármilyen bugyit fel tudsz venni, nem érzel semmit, stb. Egyáltalán azt sem értem, az osztálytársaid honnan tudják, hogy eddig betétet használtál? Belenyúltak a táskádba? Vagy hogy derült ez ki? Mindenesetre ami kényelmes, szard le a véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!