Annyira nagy baj ha menstruációkor nem tampont használok
a vízben?
Figyelt kérdés
Nem tudok tampont felhelyezni,csak betétet használok.Balatonnál leszünk egy hétig és nekem muszáj lesz vízbe mennem. Arra gondoltam, hogy a bikini alsóba varrok egy nedvszívó anyagot. Az felszívja a vér nagy részét,a természetes vizekben amúgy sem látszik a vér, ha kijön valamennyi véletlenül. Vinnék váltást meg folttisztítókat.
Itt mindig leszólják azt aki nem akar tamponnal vízbe menni,de miért akkor ügy ez amúgy, ha meg lehet oldani?
De az szerinted mit old meg? Gondolod, hogy nem szívja tele magát vízzel a legelső másodpercben??
2023. jún. 24. 23:32
2/25 anonim válasza:
Alapból vízbe se mennék menstruáció idején az otthoni zuhanyon kívül... sokkal nagyobb ilyenkor a fertőzésveszély
2023. jún. 24. 23:36
3/25 anonim válasza:
annyira nagy baj, igen...ez alap,hogy nem megyünk ilyenkor vízbe csak tamponnal vagy kehellyel.. Hány éves vagy te??
2023. jún. 24. 23:39
4/25 anonim válasza:
Leginkább NEM megyünk vízbe, ülő fürdő sincs!
Muszáj vízbe menned? Kétéltű vagy?
2023. jún. 24. 23:48
5/25 anonim válasza:
Ennek semmi értelme! Egyáltalán végiggondoltad ezt, mert szerintem nem. :D
2023. jún. 24. 23:49
6/25 hosszúhajú válasza:
annyit érsz vele hogy piros lesz körülötte a víz. a tampon nem a már kijött vért fogja fel, hanem megakadályozza hogy kijöjjön. azt képtelenség megakadályozni hogyha kijön ne folyjon, ez a tulajdonsága, mégha a bőrödhöz varrnád, akkor a varrás mentél kijönne a folttisztítót meg önthetnéd a balcsiba.. egyáltalán nem szóllak le hogy miért nem használsz tampont, az én időmben ( 47 vagyok ) a betét természetes volt tiniknél. ha a problémát így meglehetne oldani, már lecsapott volna rá valami betétmárka.
2023. jún. 25. 00:05
7/25 anonim válasza:
Nem nem muszáj vízbe menned.
Belevarrsz egy nedvszívó anyagot-és az valami okosanyag lesz, ami tudja hogy a vizet nem szívja be csak a vért?
És amikor kijössz a vízből akkor meg majd folyik végig a lábodon a véres víz, vagy hogy gondoltad???
2023. jún. 25. 00:25
8/25 anonim válasza:
Ezt én sem értem! Próbálj meg egy mini támpont felhelyezni és járj sűrűbben wc re,de ne vérezz bele a vízbe!
2023. jún. 25. 00:35
9/25 anonim válasza:
Téged sem az eszetérd szeretnek.
2023. jún. 25. 00:40
10/25 anonim válasza:
1. Csak meghalni muszály, 2. Nem illik ilyen puncis dolgokról beszélni, mert nagyon kínos. (Még nekünk is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!