Annyira nagy baj ha menstruációkor nem tampont használok
a vízben?
Figyelt kérdés
Nem tudok tampont felhelyezni,csak betétet használok.Balatonnál leszünk egy hétig és nekem muszáj lesz vízbe mennem. Arra gondoltam, hogy a bikini alsóba varrok egy nedvszívó anyagot. Az felszívja a vér nagy részét,a természetes vizekben amúgy sem látszik a vér, ha kijön valamennyi véletlenül. Vinnék váltást meg folttisztítókat.
Itt mindig leszólják azt aki nem akar tamponnal vízbe menni,de miért akkor ügy ez amúgy, ha meg lehet oldani?
Fúj basszus. Hogy a saját intim higiéniád nem érdekel, az egy dolog, de most komolyan mindenki a te vérea szaftodban pancsoljon a környéken??
Gusztustalan vagy.
2023. jún. 25. 00:59
12/25 anonim válasza:
Balaton melyik részére mész nyaralni? Nem akarok a környékeden lenni. Undorító, igénytelen nő vagy. Erre tanitod majd a gyerekeid is? Alapvető higiénia ismerős szó? Én is Balcsin vagyok. Menstruálok is. Nem használok tampont, így bugyi,rövidnadrág, bikinifelső és térdig megyek be a vízbe.
2023. jún. 25. 08:54
13/25 anonim válasza:
Nagyon nagy baj. Ezekkel a nedvszívó anyagokkal az a gond, hogy van egy bizonyos kapacitásuk. És nyilván megtelik az is vízzel, ennyi erővel sima betétet is használhatnál. Plusz magadnak sem teszel jót.
Mi a baj a tamponnal? Mit jelent az, hogy "nem tudod felhelyezni"? Hány éves vagy? Miért nem próbálkozol?
2023. jún. 25. 14:06
14/25 anonim válasza:
Neked mennyire van meg a vérzésed? Betétet használsz? Nálad mi a gond a tamponnal?
2023. jún. 25. 14:10
15/25 anonim válasza:
Hát én erre azt tudom mondani, higy TAMPON,TAMPON ÉS TAMPON, ne legyünk lányok ennyire igénytelenek légyszii.😫
2023. jún. 25. 20:02
16/25 anonim válasza:
Próbáld ki otthol a kádban, és rájössz, hogy miért is nem lehet ezt így megoldani, amikor kiszállva a bokádik fog csorogni a véres lé. A kád vizéről nem is beszélve.
2023. jún. 25. 21:30
17/25 anonim válasza:
13-as vagyok újra. Azért nem használok tampont, mert nem szeretem. Idegesít, hogy nem látom, hogy mikor kell cserélni. Strand wc-ben ha lehet, akkor elkerülném a tampon cserét. Nyaralónk van a Balcsin, minden hétvégén lent vagyunk. Így nem zavar, ha kimarad egy-két fürdés. Tavaly tengerparton nyaraltunk. Az első 2 nap még megvolt, akkor használtam tampont. Nehogy már ne menjek bele a tengerbe 😁
2023. jún. 26. 06:19
18/25 anonim válasza:
16 vagyok, valaki elmondja miért lettem lepontozva? Szerintem senki nem akar a véres tóban fürödni.
2023. jún. 26. 22:45
19/25 anonim válasza:
#19 mindannyian le lettünk húzva, nem csak te. Gondolom, unatkozik az illető most, hogy vége a sulinak.
2023. jún. 26. 22:47
20/25 anonim válasza:
Szia kérdező. A tóba bátran bemehetsz, eloszlik a vér, ami kijön is. Megírod nekem, légyszi, privát, hogy sikerült-e a megfelelő anyagot megtalálni? Mert nekem is elkelne egy jó ilyen anyag ötlete. Köszike
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!