Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hazaviszitek a munkahelyen...

Hazaviszitek a munkahelyen cserélt tampont/betétet?

Figyelt kérdés
Az átlagnál valamivel kevesebb ideig tart, de annál intenzívebb, néha 8 óra alatt hároszor is cserélnem kell. A munkahelyi mosdón 8 férfival osztozom, szóval ciki lenne otthagyni a szemétben, úgyhogy mindig bezacskózom, majd kisétálok vele a parkolóba és az autómba teszem. Ez így elég körülményes napi 3x járni az autóhoz, attól tartok, hogy még a végén azt fogják hinni, hogy lopok valamit.

2024. ápr. 18. 05:35
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

50

Hagyjad, ez csak Alekosz volt.

Én bírom az ilyeneket😂

2024. ápr. 23. 11:54
 52/55 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy van gusztusod hagyni, hogy az a bomló büdös vérszagú tampon egész nap a kocsidban álljon. Hiába teszed zacskóba.

Miért nem lehet a mosdóban diszkréten diszkréten becsomagolni és kidobni a kukába?

2024. ápr. 26. 13:51
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom van takaritono es uriti a kukakat… nem ertem mi bajod ha latja mas(amugy bele se fog nezni) a masik ha ennyire felsz a konyhaba dobd…
2024. máj. 11. 20:06
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha nincs takarito dobd ki te mikor mar tudod h sok van
2024. máj. 11. 20:07
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
3asnak annyit,hogy én ugy veszem ki hogy egy nagyobb adag wc papirral a kezemben fogok ra a madzagra es ugy huzom ki a tampont. Abba ovatosan beletekerem, majd egy masik adag wc papirba es ugy kukaba. De eleg gáz hogy nem vagy tisztaba vele,nem feltetlen a dugulasveszely miatt nem kene lehúzni,hanem mert az elovilagot teszed tonkre ugyanis veszelyes hulladeknak szamit.
2024. júl. 11. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!