Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hazaviszitek a munkahelyen...

Hazaviszitek a munkahelyen cserélt tampont/betétet?

Figyelt kérdés
Az átlagnál valamivel kevesebb ideig tart, de annál intenzívebb, néha 8 óra alatt hároszor is cserélnem kell. A munkahelyi mosdón 8 férfival osztozom, szóval ciki lenne otthagyni a szemétben, úgyhogy mindig bezacskózom, majd kisétálok vele a parkolóba és az autómba teszem. Ez így elég körülményes napi 3x járni az autóhoz, attól tartok, hogy még a végén azt fogják hinni, hogy lopok valamit.

2024. ápr. 18. 05:35
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
31%
Pisilni maximum 1x. Nem is értem. Senki nem kíváncsi a testi folyamatokra. Mindenki intézze diszkréten. Ebbe az is beletartozik, hogy nem dobáljuk a testünkből távozó folyadékot tamponba gyűjtve más kukájába.
2024. ápr. 22. 16:41
 42/55 anonim ***** válasza:
75%
Pedig nem másabb, mint a megfázáskor a taknyos zsebkendők kukába dobása. :)
2024. ápr. 22. 17:03
 43/55 anonim ***** válasza:
14%
De azt sem dobom ki a vendégségben! Ha valaki másnak a lakásában vagyunk, nem hotelben, étteremben. Ennek vannak szabályai. Az, hogy te tamponodat kiviszed a szemetesbe alsó hangon gusztustalan- fordított esetbe én sem örülnék neki, ha a nálam vendégeskedő a női dolgait nem tudja máshogy megoldani.
2024. ápr. 22. 18:36
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Te vadidegenekhez jársz amúgy vendégségbe, vagy mi?
2024. ápr. 22. 18:39
 45/55 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj, de nem értem, eleve honnan látják vagy tudják, hogy amit kidobok a vendég kukájába, az most tampon, betét, zsebkendő vagy bármi más-e? Normális nő becsomagolva dobja ki a tampont, nem jönnek rá. De ha rájönnek is valahogy, normális ember tudja, hogy a nők menstruálnak, és a védőeszközt cserélni kell időnként, értelmes vendéglátó tudja ezt kezelni.

Az meg, hogy gyűjtöd a táskádba a használt tamponokat, meg zsepiket jóval gusztustalanabb és undorítóbb... Gondolom akkor te mondjuk egy ottalvós bulin, vagy egy egész napos kertipartin összegyűjtesz 5-6 használt betétet vagy tampont a táskádba... Igényes lehetsz... És igen, én ki merem dobni a vendégnél (kulturáltan), nem gyűjtögetem! Nem vagyok ilyen mániákusan szégyellős! Becsomagolva, észrevétlenül miért volna mégis gusztustalan?!

Egyébként meg az utcai kukába is ki lehet dobni, amikor sétálsz haza, vagy mész a buszhoz, hazavinni végképp minek?

Azt meg nem tudom, honnan szedted, hogy vadidegenekhez járok, nem írtam sehol sem ilyet, és szerintem nem is releváns a kérdés szempontjából...

2024. ápr. 22. 19:16
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
A 43-ast kérdeztem, aki szégyelli a vendégül látói előtt, hogy menstruál vagy folyik az orra vagy akármi. Ezért nem értem, hogy kikhez járkál vajon vendégségbe, mert én vagy a barátaimhoz vagy a családomhoz megyek és értelemszerűen senkinél nem tabu a menstruáció.😃 Bár még ha egy idegennél lennék - tegyük fel mittomén első alkalom a párom szüleivel -, akkor is ki merném dobni náluk a tampont. Ennyire nem lehet dedós senki, tényleg.
2024. ápr. 22. 20:04
 47/55 anonim ***** válasza:

#46, ja, értem, rendben :) Azt hittem a 43-44 ugyanaz, sorry ezesetben

#45 voltam

2024. ápr. 22. 20:05
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Meg ez, hogy pisilni max egyszer🤣 Tényleg érdekel, kikhez járkál át. Nálam a barátaim még KAKILNI is elmehetnek, ha kell nekik.😃
2024. ápr. 22. 20:08
 49/55 anonim ***** válasza:
21%
Bocsi, de undorítóak vagytok sajnos ez az igazság. Ezeket a dolgokat az ember otthon intézi. Eleve már akkor rossz az emésztése valakinek, ha random rájön a kakálás... a menstruációt meg szintén nem illik bemutatni a közösségnek. Már az, hogy annyit véreztek, mint a disznó nem normális... hogy 3 órát nem bírsz ki tampon csere nélkül.
2024. ápr. 23. 06:04
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Otthon intézi... Ezt most úgy mondod, mintha mindenki saját maga is eldönthetne, hogy mikor szeretné elintézni, és csak szórakozásból menne másnál intézni a dolgait... Amúgy elárulom, a "nagyWC" a napi 3-tól a heti 3-ig is normális kategória. Értelmes vendéglátó számol ezzel is, főleg ha ilyen félnapos, vagy akár egy teljes napos programra hív vendégeket.

A 3 óránkénti tampon csere pedig szintén teljesen normális, főleg egy-egy erősebb napon, sőt, kapaszkodj meg, van akinek óránként kell mennie cserélni a legerősebb napon.

2024. ápr. 23. 07:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!