Hazaviszitek a munkahelyen cserélt tampont/betétet?
Figyelt kérdés
Az átlagnál valamivel kevesebb ideig tart, de annál intenzívebb, néha 8 óra alatt hároszor is cserélnem kell. A munkahelyi mosdón 8 férfival osztozom, szóval ciki lenne otthagyni a szemétben, úgyhogy mindig bezacskózom, majd kisétálok vele a parkolóba és az autómba teszem. Ez így elég körülményes napi 3x járni az autóhoz, attól tartok, hogy még a végén azt fogják hinni, hogy lopok valamit.ápr. 18. 05:35
31/55 anonim válasza:
De vendégségben is minek? Nincs szemetes mindenkinél? Meg akkor nem egyszerűbb az utcai kukába kidobni, mint még haza is vinni?
32/55 anonim válasza:
Nincs szemetes vendégeknél a wc-ben, eddig ahol voltam és volt kuka ott zacskó nek volt benne...
A nagy kukához meg ami a konyhában van többnyire nem járulok oda egy wc-papírba tekert véres tamponnal, át a vendégeken, nappalin, házigazdán stb. Zacskó a ridikülbe és hazaviszem.
33/55 anonim válasza:
Én is pasikkal osztozom a wc-n és van bent kuka és simán beledobom a tampont vagy a betétet..27N
34/55 anonim válasza:
32# Én belerakom a zsebembe vagy akárhova a ruha alá elrejtem, és úgy járulok oda a szemetesükhöz. Nem vonulok fel vele nyilvánosan, hogy mindenki lássa, de kidobom náluk, az életben nem vittem haza még sehonnan tampont, eszembe se jutna😂
35/55 anonim válasza:
És a zsebedet kened össze? Gratulálok.
36/55 anonim válasza:
Mit kenne össze egy becsomagolt tampon, észlényke?
38/55 anonim válasza:
Pl 18 kocka wc papírba? Igen, kettővel átázik, megoldás, többe kell. Nem a te őseid kezdeményezték a fáról lemászást, mi?
39/55 anonim válasza:
Hát nem tudom, más kukajába dobálni a vérés cuccaimat. Én még a kakis pelenkát is hazaviszem, nem viccelek. Táskában bezacskózva.
40/55 anonim válasza:
Más kukájába jaj... Hát, elég furcsán gondolkodnak egyesek.... Azért pisilni, kezet mosni, orrot fújni ugye el mertek menni vendégségben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!