Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Masnak is megallitotta az...

Masnak is megallitotta az Indole-3-Carbinol (I3C) a menstruaciojat?

Figyelt kérdés
A mult honapban 3 nappal a menszeszem elott kezdtem el szedni es mikor nem jott meg idoben a akkor abbahagytam es kb 3-4 napra ra megjott. Most tobb mint egy honapja szedem es nem jott meg pedig mindig megjonn 26-28 napra. Azt hittem hogy ez a karos osztrogent hivatott kivezetni a szervezetbol nem gondoltam volna hogy hatassal lesz a menszeszemre. Meg annyit hogy osztrogen dominans vagyok. Masnak is volt ehhez hasonlo? Mondjuk en ha szojasat eszek akkor az is befolyasolja a menszeszem idejet.

2024. ápr. 4. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is

János 37

2024. ápr. 4. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mire szeded? Milyen problémád van? Endo? Mióma?
2024. ápr. 4. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Endo😕
2024. ápr. 5. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor nem azért kell eleve szedni, hogy ne legyen menstruáció?

Én normális, orvos által felírt gyógyszert szedtem. Pont azért, hogy ne legyen menstruáció, fájdalmak, erős vérzés, stb.

2024. ápr. 5. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!