Érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni? (menstruáció)
Már lassan 10 éve menstruálok, és eddig is, szinte kivétel nélkül mindig voltak kisebb nagyobb darabok a menstruációs váladékban. Ma van a 3. napom, és reggel nagyon fura dolog történt. Általában az első 3 nap egészen erőszak szokott lenni a vérzésem, viszont tegnap este és ma reggel közt eléggé kevés jött ki, a kelyhem reggel majdnem üres volt. Aztán reggel, mikor éppen fürdés előtt elmentem pisilni, (akkor láttam, hogy szinte alig van valami a kehelyben) a kehely eltávolítása után nem sokkal eléggé nagy darab jött ki belőlem, körülbelül mint a hüvelykujjam felső perce. Lehet, hogy van valami bajom, orvoshoz kéne mennem? Vagy most egyszerűen így alakult?
20L
1 nem csak elvileg. Érettségiztem is belőle, és nyilván, nőként tudom, hogy mi az a menstruáció. Csupán ismerem a saját testemet és tudom, hogy rója nem szoktak ekkora darabok kijönni belőlem, ezért szerintem nem csoda, hogy megijedtem kicsit.
Ha nem számít nagyon durvának, akkor jó.
4 mint írtam már, ismerem a saját testemet, és tudom, hogy nem szoktak ilyen nagy darabok kijönni belőlem. Nekem a majdnem fél hüvelykujjnyi méret ( nagy kezem van) nagynak tűnik így a kicsi darabok után.
Ilyen kommentet, mint ez a negyedik, nem emlékszem, hogy kértem volna.
Néha nekem is van pár hatalmas leváló darab. Normális. :)
27N
6 köszönöm a normális választ. 🥰
Így utólag már kicsit nyugodtabb vagyok, megijedtem, mert eddig ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!