Lsil, p3,hpv 18,méhszájsebbel megműthetnek?
Figyelt kérdés
Tavaly februárban lsil p3 hpv gyanu!
Áprilisban hpv 18 akkor levették a cintec pluszt is!
Augusztusban rákszűrésem még mindig lsil, cintec negatív de a doktor kiírt műtétre,loop conisatiora.Az onkotem nyomonkövetést javasolt így a műtét elmaradt.Most februárban még mindig lsil,méhszájseb most megyek vissza kontrollra és ujból műtétre kiíràs!Semmilyen panaszom nincs!
Fura hogy nem küld uh-ra,nem nézi meg ujra hpv-t,nincs biopszia csak egyből műtét!
Mi lehet ilyenkor a protokoll?
#HPV 18 #Onkoteam
márc. 12. 14:09
2/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a loop konizacio egyaltalan nem veszes, szepen begyogyul, allitolag nem lesz baj terhesseggel sem utana.
Nekem mas, de hpv miatt volt szinten. Orvos szerint mar reg nagyon szepen begyogyult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!