Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most vettem észre egy fotón,...

Most vettem észre egy fotón, hogy a hajam a homlokom felett, középen elkezdett hullani, mert nem olyan dús, minta többi részen, és látszik a fejbőröm, átlátszik a hajam. Ez szörnyű+ 39 éves vagyok... Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Akinek volt/van ilyen, mit szed, használ rá? Nagyon meg akarom ezt állítani, és valahogy visszanöveszteni, mert ha oldalra fésülöm a hajam, még el tudom takarni, de ha nem teszek valamit, még ritkább lesz, és akkor nekem, annyi. Mit tegyek? Tudom, menjek el bőrgyógyászhoz, de érdekelnének hasonló esetek, vélemények, mert lefutom a szokásos köröket, de annyi bizalmam van a magyar eü-ben, mint egy szem mákban.

dec. 1. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Koffeines sampon. Patikában lehet venni. Illetve szedj vitamint és kollagént.
dec. 1. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Nézd meg az idősödő nőket, soknak ilyen a haja. A korosodás során megváltozik a testszőrzet növekedését befolyásoló hormonok (különösen a mellékvese hormonok) termelődése ill. hatása a különböző testtájakon levő haj ill. szőrzet növekedésére. A férfiaknál a dolog sokkal szembetűnőbb, de bizonyos genetikai háttérrel vagy hormonális adottságokkal rendelkező nőknél is bekövetkezik.
dec. 1. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Premenopauza is lehet. Csináltass egy hormonvizsgálatot, pajzsmirgyre is.
dec. 1. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Nalam is ugyanez van 😥 Én covidos voltam. Sok hajam kihullott. Még mindig jön. Pedig már két hónapja tolom a magas dózisú vitaminokat. Meg vettem extra kímélő sampont is.

Bőrgyógyász szteroidos hajszeszt írt csak fel. Semmit sem használ egyenlőre.

2hete használom a szeszt de...

Ráadásul nekem fényes is a fejbőröm ott elől.

Amugy úgy amblokk mindenhonnan ment el hajam.

De ott a legszembetűnőbb 😥

dec. 1. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
A koffeines sampont bírja a festett haj? Nem áll össze tőle teljesen? Csak mert a koffein alapból szárít.
dec. 1. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
#5 Nem. Nem áll össze. Egyébbként aki hajhullási problémákkal küzd, az ne fesse a haját.
dec. 1. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Évek óta festem a hajamat, mindig szép volt.Ápoltam, szedtem vitaminokat.

3hónapja voltam covidos azóta hullik.

Egyébként meg. Addig nem festem amíg nem lesz javulás.

De ha már itt tartunk szőkére van festve ezer éve.

Az eredeti meg barna.

Szóval így még szembetűnőbb, hogy kevesebb a hajam.

dec. 2. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!