Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől nőhetett meg az alhasam?

Mitől nőhetett meg az alhasam?

Figyelt kérdés

Úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes. Ugyan tesztet nem csináltam, mert fogamzásgátlót szedek, a terhességet bátran kizárnám.

Valakinek volt valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

A fogamzásgátlót 3, lassan 4 éve szedem.

A hasam egyébként kemény, nem hájas, és a pocak rész ami megnőtt is kemény. Soha nem volt rajtam felesleg.

20l

2024. márc. 6. 19:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sok esetben elfuserált egy oldal lett ez, mert ahol csak lehet belekötnek a másikba.

Volt amikor kezdtem szedni a gyógyszert és én is izgultam egy kicsit, de általában értelmetlen volt. De ezért pont nem szólnék le senkit és azért sem, mert valaki bízik a gyógyszerben és magában is.

De ha már gyerek vállalás... Azért is bántják az egyiket, mert 20 évesen szül, de azért is bántják a másikat, mert idősebben. Ahogy én eddig olvasgattam, nem volt olyan, hogy valakinek ideális legyen a kora hozzá. 🤷🏻‍♀️

2024. márc. 8. 09:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Én nem sokszor járok a gyerekvállalás témakörbe, mert nincs miért. Egyszer írtam ki kérdést. Normális hangnemben, de kb leszedték a fejem.

Ott csak az jó, aki leírja hogy hanyadik hétben jár vagy megkérdezik egymástól, hogy "ki mikorra nem várja?" Kb erről szól az egész témakör.

Én sem szórakozásból kérdeztem ott. Tényleg terhességi tüneteim voltak és meg voltam ijedve.

Lehülyéztek, majd elmentem orvoshoz. Valóban nőgyógyászati gond derült ki. Mikor leírtam, azt mondták az nem okoz ilyeneket ami nálam jelentkezett. Oké. Ott is hagytam a fenébe a kérdést.

Szerintem te nem vagy terhes, ha normálisan szeded a gyógyszert. Mikor kell a vérzésnek jelentkeznie?

Sajnos nekem is van felesleg a hasamon egy ideje. Pedig vékony vagyok, de a hasam egy katasztrófa. Ülőmunkát végzek, keveset mozgok. Meg van az eredménye. :(

2024. márc. 8. 12:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Még holnap estére van gyógyszer és utána.

De 2 hónapja nem volt meg normálisan mint előtte, pötty volt, utána következő hónapban meg semmi. Most nem tudom mit várjak. Meg fog-e jönni.

2024. márc. 8. 12:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez nem normális menstruáció, mielőtt még valaki belém kötne!
2024. márc. 8. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen igen. MEGVONÁSOS VÉRZÉS. :D Mindig belekötnek ebbe is. Mintha nem tudná mindenki miről van szó.

Hát akkor ez így neccesebb amit írsz.

Csinálj egy tesztet az a biztos. Legalább megnyugszol. Majd írj mi volt.

Nekem a gyógyszer mellett is évek óta normális vérzésem van minden hónapban.

2024. márc. 8. 13:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet azóta? Csináltál tesztet?
2024. márc. 11. 14:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Negatív a teszt, ahogy azt már én gondoltam előtte is.

Viszont kiderült, hogy a gond nem a méhem körül van hanem a beleknél.

Nem termelődik valami anyag a beleimben ami miatt nehezen megy az emésztés. Lényegében ürülékkel volt tele a hasam, ami miatt nagynak tűnt. 3 napos kúrát kellett tartanom, hogy teljesen kitisztuljak. Holnap kell visszamenjek és kapok valami kezelést.

Most gyógyszereket kellett szednem az emésztés elősegítéséhez meg a hashajtót.

Egészen lement a hasam... De szörnyű, hogy egyáltalán nem értem az orvosokat,nem tájékoztatnak teljeskörűen, nem tudom, hogy ez mitől van.

Én egy korábbi műtétemmel tudom összefüggésbe hozni.

2024. márc. 12. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Uhh. Remélem rendben leszel! Az viszont felelősségteljes döntés volt, hogy elmentél orvoshoz. Jobbulást!
2024. márc. 12. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!