Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gerincferdülés miatt, nőhetet...

Gerincferdülés miatt, nőhetet a mellem egy kicsit ferdén? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon régóta van(vagy csak volt, már nem tudom) gerincferdülésem és jártam úszni és tornázni is, de a szívem miatt nem bírtam egyik tempót se, így hát abba hagytam. Javasolták az otthoni tornát el is kezdtem nagyon régen, de nem éreztem eredményét. Akkor már nem nagyon foglalkoztam vele (hiba volt). Az utóbbi 1-2 évben kezdett el látványosan nőni a mellem. Mikor még általános iskolás voltam már akkor észre vettem, hogy a mellbimbóim nincsenek egy vonalban. Úgy gondoltam ez majd idővel később "helyreáll". De nem így lett. Az utóbbi pár évben nagyon elkezdett zavarni, utálok strandra menni mert bikiniben és fürdőruhában is fantasztikusan látni, hogy 1-2 mm-el lejjebb van a mellem alja. Lehet röhögni, lehet hülyeséget írtam de már kétségbeesésem miatt, nem tudtam hová fordulni. Barátoknak erről nem szívesen beszél az ember, a családom meg... inkább hagyjuk őket. Tényleg szégyellem magam és próbáltam el is fogadni magam, de sikertelen volt az egész. Párkapcsolatom egyszer sem volt, talán pont emiatt az apró dolog miatt, utasítottam el állandóan.

2015. márc. 23. 00:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, a legtöbb nőnek nem egyformák a mellei, még sokkal nagyobb különbség sem ritka.

Egyébként meg ki a fene veszi észre azt az 1-2 mm-t? De most komolyan?

És ennek az egésznek nincs köze a gerincferdüléshez, legalábbis nem kellene, hogy legyen.

2015. márc. 23. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Mellesleg senkinek sem szimmetrikusak a mellei. Jó melltartó sokat segít. A tornát meg bármikor újra lehet kezdeni.
2015. márc. 23. 09:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!