Mitől nőhetett meg a mellem ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt vettem észre az elmúlt időben, kb az elmúlt 1-1.5 hétben, hogy megnőttek a melleim. Nem csak nekem tünt fel a dolog, a párom is megjegyezte, hogy látványos a különbség a korábbi és a mostani állapot között. Fájdogál is, érzékenyebb bizonyos mozdulatokra és ha megérintem. Ezzel egyidőben a hátam is fájdogálni kezdett. Járt már valaki hasonlóan? Elmegyek orvoshoz mindenképp, ha nm változik, de kiváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is. Olvastam olyat, hogy a terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak. Fogamzásgátlót szedek, habár tény, hogy az elmúlt időszakban az én feledékenységem miatt kimaradt egy-kettő tabletta.2013. nov. 28. 16:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg is válaszoltad a kérdésed:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy csináj egy tedzet abbol megtudod
3/5 A kérdező kommentje:
Tény, hogy nem bánnánk, ha baba lenne a dologban, mert már amúgy is terveztük, hogy lassan abbahagyom a tabletta szedését, de mégis elég hihetetlenül hangzik a dolog. Mindenképp csinálok holnap egy tesztet :) Köszönöm a válaszokat, meglátjuk hogyan alakul. Várom a további válaszokat, véleményeket :)
2013. nov. 28. 17:07
4/5 anonim válasza:
Terhességnél szokott ilyen méretváltozás lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!