Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől nőhetett meg, ráadásul...

Mitől nőhetett meg, ráadásul ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
Délelőtt 11-kor még BIZTOS, hogy nem volt ott, viszont délután 2-kor már igen. az arcom oldalán alul egy 2 centis szőrszál. olyasmi, mint a haj a kinézete. kinőtt 3 óra alatt, ráadásul ilyen hosszúra. volt már ilyen, volt, hogy 5 centis volt reggelre. ez engem annyira megijeszt. mitől lehet ez? mint vmi rossz helyre tévedt, extra gyorsan növő hajszál...
2010. máj. 27. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Hű, én ilyenről nem hallottam még. Ez baromi sz@r lehet. Mindenhova tükörrel meg csipesszel kellene menned? Rendszeres, vagy csak hébe-hóba? Mondjuk sehogy sem jó.

Vicceljük el: a lányaim hogy örülnének, ha ilyen tempóban nőne a hajuk.

Azért szakembert csak felkeresnék vele, mert hogy ez nem egy természetes dolog, az biztos.

2010. máj. 27. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:

hát igen, bár a hajam ilyen gyorsan nőne:D

hát ez volt a 3. alkalom kb 2 éven belül.

2010. máj. 27. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
valaki segítsen!:(
2010. máj. 27. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Természetes jelenség, a népi folklór "banyaszőrnek" nevezi. Az eltávolítását pedig szakszerűen megoldottad.
2010. máj. 27. 23:51
 5/6 A kérdező kommentje:

na de az ilyen gyorsan kinő?

nem tudtam...

2010. máj. 28. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen banyaszőröm! A tokámon (ami ugye nincs is :) ) van egy ilyen kis alattomos szőrszál, amit mindig kihúzok. Általában elég hetente 1-2x kihúznom, korábban nem tudnám a csipesszel megfogni. Néha viszont valamiért megbolondul és már másnapra hosszabbra nő, mint amikor kihúztam. Szerintem a hormonokkal lehet kapcsolatban, másra nemigen tudok gondolni.
2010. máj. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!