Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől nőhetett meg az alhasam?

Mitől nőhetett meg az alhasam?

Figyelt kérdés

Úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes. Ugyan tesztet nem csináltam, mert fogamzásgátlót szedek, a terhességet bátran kizárnám.

Valakinek volt valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

A fogamzásgátlót 3, lassan 4 éve szedem.

A hasam egyébként kemény, nem hájas, és a pocak rész ami megnőtt is kemény. Soha nem volt rajtam felesleg.

20l

2024. márc. 6. 19:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan tesztet nem csináltam, mert fogamzásgátlót szedek, a terhességet bátran kizárnám."

Nincs 100%-os védelem, a fogamzásgátlókkal meg az a probléma, hogy van egy hányás-hasmenéses vírus, akkor már nem is szívódik fel úgy a tabletta, ugyanez antibiotikummal és egyéb gyógynövény fogyasztásával, hatástalanná teszik.

2024. márc. 6. 19:30
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Azért csak ne zárd ki a terhességet kismama.
2024. márc. 6. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Nekem akkor volt ilyen problemam mikor ulomunkat vegeztem alig mozogtam es nassoltam. Akkor kicsit magasabb is volt a pajzsmirigy ertekem eppen a felso hatarertek :).

Munkahely valtas, fogamzasgatlo elhagyasa, rengeteg munka mozgas, kornyezetvaltozas es el is tunt a felesleg. A pajzsmirigy ertekem is lement.

Az akkori munkahelyi dokival beszeltem es a kovetkezot mondta :

Sajnos bizonyos kor felett a holgyek elkezdenek hizni,

Ekkor voltam 25 :)

2024. márc. 6. 19:38
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes, nem is élvez belém, mert máskor teljesen megborult a phm és orvos javasolta, hogy akkor inkább kerüljük.

Normálisan táplálkozok, jó az anyagcserém is, napi 1,5 litert iszok. 🤷🏻‍♀️

2024. márc. 6. 21:28
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez bizony gyerek. Boldog kicsit!
2024. márc. 7. 12:57
 6/18 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló és megszakítás mellett? Akkor az a gyerek nagyon akarna jönni.
2024. márc. 7. 13:44
 7/18 anonim ***** válasza:
37%

"Úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes."

El kell keserítselek, egy 3 hónapos terhesség még egyáltalán nem látszik.

2024. márc. 7. 14:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Szerintem ez mind genetikai kérdés.

Anyukám 3 hónaposan már nem tagadhatta, hogy terhes, a szomszéd asszony, 6 hónaposan is lapos hassal rendelkezett.

Az átlagos terhességnél, a szabvány méretek alapján egy 12 hetes terhesnek van egy kis pocakja.

2024. márc. 7. 15:05
 9/18 anonim ***** válasza:

#8. Hát nem egészen. Első terhesség esetén az első trimeszterben maximum puffadás van, az látszhat egyes napszakokban. Úgy a 15. héttől látható a terhespocak, akkorra nő annyit a magzat és a méh...

Többedik terhességnél más a forgatókönyv.

2024. márc. 7. 17:29
 10/18 anonim ***** válasza:
Azért csak feltűnt volna neki ha terhes. Érdekes én a gyerekvállalás témakörben korábban azért aggódtam, hogy fogamzásgátló mellett terhes lettem. Minősíthetetlen kommenteket kaptam... Mindenki egy baromnak tartott. Itt meg azzal ijesztgetitek, hogy biztos terhes. Érdekes ez az oldal.
2024. márc. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!