Mitől nőhetett meg az alhasam?
Úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes. Ugyan tesztet nem csináltam, mert fogamzásgátlót szedek, a terhességet bátran kizárnám.
Valakinek volt valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
A fogamzásgátlót 3, lassan 4 éve szedem.
A hasam egyébként kemény, nem hájas, és a pocak rész ami megnőtt is kemény. Soha nem volt rajtam felesleg.
20l

"Ugyan tesztet nem csináltam, mert fogamzásgátlót szedek, a terhességet bátran kizárnám."
Nincs 100%-os védelem, a fogamzásgátlókkal meg az a probléma, hogy van egy hányás-hasmenéses vírus, akkor már nem is szívódik fel úgy a tabletta, ugyanez antibiotikummal és egyéb gyógynövény fogyasztásával, hatástalanná teszik.

Nekem akkor volt ilyen problemam mikor ulomunkat vegeztem alig mozogtam es nassoltam. Akkor kicsit magasabb is volt a pajzsmirigy ertekem eppen a felso hatarertek :).
Munkahely valtas, fogamzasgatlo elhagyasa, rengeteg munka mozgas, kornyezetvaltozas es el is tunt a felesleg. A pajzsmirigy ertekem is lement.
Az akkori munkahelyi dokival beszeltem es a kovetkezot mondta :
Sajnos bizonyos kor felett a holgyek elkezdenek hizni,
Ekkor voltam 25 :)
Nem vagyok terhes, nem is élvez belém, mert máskor teljesen megborult a phm és orvos javasolta, hogy akkor inkább kerüljük.
Normálisan táplálkozok, jó az anyagcserém is, napi 1,5 litert iszok. 🤷🏻♀️

"Úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes."
El kell keserítselek, egy 3 hónapos terhesség még egyáltalán nem látszik.
Szerintem ez mind genetikai kérdés.
Anyukám 3 hónaposan már nem tagadhatta, hogy terhes, a szomszéd asszony, 6 hónaposan is lapos hassal rendelkezett.
Az átlagos terhességnél, a szabvány méretek alapján egy 12 hetes terhesnek van egy kis pocakja.

#8. Hát nem egészen. Első terhesség esetén az első trimeszterben maximum puffadás van, az látszhat egyes napszakokban. Úgy a 15. héttől látható a terhespocak, akkorra nő annyit a magzat és a méh...
Többedik terhességnél más a forgatókönyv.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!