Ilyen magas tesztoszteron szinttel teherbeesés?
Babaprojektben vagyunk, így számos kivizsgáláson vagyok túl. Inzulin rezisztencia derült ki nem rég, pajzsmirigy-trombózis panel rendben.
3. napi női hormon levételen voltam ma, amiből 1 eredmény jött meg, az a totál tesztoszteron. Az eredményem 4,51!!! lett. A tartomány 0,3-2,6.
Volt valakinek hasonlóan magas? :(
Kapott rá gyógyszert? Az IR miatt tartom a diétát és sportolok is. Ezzel az eredménnyel is fogok dokihoz vissza menni de addig valaki valamit tud mondani esetleg? Ez abszolut akadályozza a teherbeesést? Köszönöm előre is!
Szőrösödsz férfias helyeken? (Áll, mellbimbó körül, köldök alatt)?
Ciklusod rendszeres? Ovulációd van? Néztek 17-OH-progeszteront?
Igen sajnos van szőrösödés bár nem extrém. Néhány szàl az államon, de nem feltűnő. Ciklusom rendben, peteérés igazoltan van.
17-OH progi? az nem tudom mi sajnos.
Azért az pozitívum, hogy 5 alatt van! Ismerek nőt, akinek 9 és menstruál. Természetesen jobb lenne határértéken belül, és jó lenne, ha a tied is csökkenne.
Javulni fog az IR kezelésével! :)
Pontosan mik a pajzsmirigy értékeid?
Pajzsmirigy értékeim:
TSH : 1,3
T4: 14,5
T3: 6,6 (itt 6,5 a ref. tartomány felső határa, ezaz egy lett picit magasabb)
köszönöm a válaszod! :)
Köszi!
Mi a referencia tartomány a t4-nél, 22-ig jó?
Igen, lentebb megy majd a tesztoszteron, mert az inzulinszinted alacsonyabb lesz és rendeződnek a hormonjaid :)
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
a T4 ref.11.4 - 22.8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!