Hormonvizsgálat eredményei mire utalnak?
Sziasztok! Missed ab után úgy döntöttem elmegyek egy hormonvizsgálatra, hátha valami gubanc van és emiatt történt ez. Ugye 3. és 21.napi vérvételre van szükség. A 3.napin már túl vagyok, meg is vannak az eredmények. A 21.napi után nyilván elmegyek a nőgyógyászomhoz, hogy értékelje, de addig is hátha valaki járt már hasonló cipőben és tudna mesélni, hogy ez a harmadik napi eredmény mire utalhat.
AMH 3,87 ng/ml
Tesztoszteron 4,39 nmol/l (erre azt írja, hogy sok, mert 2,59-nél kevesebbnek kellene lennie)
Ösztradiol 187 pmol/l
Prolaktin 29,72 ng/ml (ez is sok, mert a referencia tartomány 3,34-26,72)
LH 5,23 mlU/ml
FSH 8,51 mlU/ml
Az eredmény szerint a tesztoszteronszint és a prolaktin szint magasabb mint kéne. Szerintetek ez nagyon nagy eltérés? Vagy még belefér? Befolyásolhatja a babavállalást? Lehetett emiatt a missed ab?
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Tudom régen volt, valószinűleg már nem olvassa senki.. de nekem is 4,5 lett a tesztoszteronom. Illetve inzulinrezisztencia derült ki. Orvoshoz csak 3 hét múlva megyek.
Sikerült teherbe esned végül ezzel az értékkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!