Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szégyellek visszamenni a...

Szégyellek visszamenni a nőgyógyászomhoz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A fiammal ehhez a dokihoz jártam terhesgondozásra, nála is szültem, azóta voltam egy párszor gátseb okozta problémákkal, indokolatlan szülés utáni folyással.

Legutóbb szóba került a szex is és azóta kínosan érzem magam, ha még eszembe is jut.

Viszont vissza kéne mennem rákszűrésre meg spirált feltetetni…

Nem szeretnék ennyi idő után orvost váltani… egyébként normális orvos, emberséges. Szóval amilyen hülye vagyok, párszor maga a doki is eszembe jut mivel pasi és ezt is cikinek tartom.

Félek, hogy ott is kínosan fogom magam érezni és ezt észre is veszi majd rajtam… nem a fogaimat fogja nézni.:(

30 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, ultraciki lenne ha leszűrne rólam bármi nem pácienshez illő dolgot..

Most mit csináljak?

febr. 15. 22:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20-as! Nekem is ez volt a gondolatom. Nem létezik olyan nődoki, aki azzal foglalkozna, hogy egy betege hogy dug a férjével.

14-es voltam!

febr. 16. 17:13
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem azzal foglalkozik. Ezt tanácsolta…. Nem kell elhinni…..
febr. 16. 19:50
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
mekkora a férjed farka?
febr. 16. 22:12
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

Persze nyilván egy orvos szextanácsokat ad. Teljesen hihető.

Látom nagyon unatkozol. Aludj inkább.

febr. 16. 22:22
 25/30 A kérdező kommentje:
Na jól van hagyjuk. Nem értitek. Nem szextanácsokat adott… hanem azt javasolta, hogy a gátseb miatt többet kell szexelni. Nem vagyok orvos, szóval ne kérdezzétek
febr. 16. 22:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, igen. Ez volt a múltkor is. Már a trollok sem a régiek sajnos.
febr. 17. 01:44
 27/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el :D
febr. 17. 09:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk vele 😅
febr. 17. 10:37
 29/30 anonim ***** válasza:
71%
Egy ilyen orvos nap mint nap találkozik hasonló esetekkel, lehet nem is emlékszik már rá. :D Én volt hogy megkérdeztem normális-e ha orgazmus után nem tudok rögtön pisilni. Vagy ha vadul szexelünk, lehet-e pecsételő vérzés. Ezek az orvosok ezért vannak, hogy hasonló kérdésekre válaszoljanak. :)
febr. 17. 15:24
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha kínosan érint a dolog, keress másik orvost. Amúgy a nőgyógyászat tárgykörébe tartoznak a szexuális problémák is, meg az is, hogy egy gátseb esetén milyen nemi élet javasolt. Tudom, kellemetlen néha erről beszélni, de az orvosnak ez csak egy eset, semmi több, cifrábbakkal is találkozik.
febr. 17. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!