Szégyellek visszamenni a nőgyógyászomhoz. Mit csináljak?
A fiammal ehhez a dokihoz jártam terhesgondozásra, nála is szültem, azóta voltam egy párszor gátseb okozta problémákkal, indokolatlan szülés utáni folyással.
Legutóbb szóba került a szex is és azóta kínosan érzem magam, ha még eszembe is jut.
Viszont vissza kéne mennem rákszűrésre meg spirált feltetetni…
Nem szeretnék ennyi idő után orvost váltani… egyébként normális orvos, emberséges. Szóval amilyen hülye vagyok, párszor maga a doki is eszembe jut mivel pasi és ezt is cikinek tartom.
Félek, hogy ott is kínosan fogom magam érezni és ezt észre is veszi majd rajtam… nem a fogaimat fogja nézni.:(
30 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, ultraciki lenne ha leszűrne rólam bármi nem pácienshez illő dolgot..
Most mit csináljak?
20-as! Nekem is ez volt a gondolatom. Nem létezik olyan nődoki, aki azzal foglalkozna, hogy egy betege hogy dug a férjével.
14-es voltam!
Persze nyilván egy orvos szextanácsokat ad. Teljesen hihető.
Látom nagyon unatkozol. Aludj inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!