Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Átlátszó hüvelyi folyás mitől...

Átlátszó hüvelyi folyás mitől van?

Figyelt kérdés
Most 2 napja bővebb vizes átlátszó színtelen szagtalan hüvelyi folyásom van. Több alkalommal is azt hittem hogy meg jött a menstruáció mert olyan érzésem volt a folyástòl. Nem igen találkoztam még ilyennel. Az interneten nem találok róla semmit csak a normális fehér folyásròl. Vajon mitől lehet vagy miért van?
nov. 26. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Ovuláció környékén vagy? Nekem akkor szokott ilyen lenni mikor ovuláció előtt vagyok 1-2 nappal.
nov. 26. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nyák, ovuláció természetes velejárója.
nov. 26. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
15-èn volt ovum mert többször is teszteltem a biztonság kedvéért aznap. 36 éves vagyok. Baba projekten vagyunk és abban reménykedtem hogy talán sikerült de éjszaka egy kicsit véreztem de el is ált, reggel megint de nagyon gyengén.
nov. 27. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordul köztes ovu, ezért nem a legjobb védekezési módszer a nyák vizsgálat. Nekem volt már olyan, hogy az ovu teszt pozitív lett, de egyértelműen száraz folyásom volt, mint mensi előtt, aztán hó végén lett átlátszó. 🤷 Én is 36 vagyok, hiába, a testünk változik és öregedéssel meg a stresszel fura dolgokat produkál.
nov. 27. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy a 4-es írja, szó szerint!

Bocsi kérdező, nem teljesen értem. Hányadik ciklusnapon vagy most? Hányadik napon volt az átlátszó folyás, ciklus végén? És mikor véreztél kicsit, ma? Akkor ez inkább menstruáció kezdete lehet sajnos.

Biztosan 15-én volt az ovulációd? Végig teszteltél ovulációs teszttel, a teljes hónapot, minden nap, ezen a héten is? Sok nőnek többször van pozitív ovulációs tesztje, mert csak többedik alkalommal tud megrepedni a tüsző. Ezért nem szabad abbahagyni az ovulációs tesztelést, amikor pozitív lesz a teszt. Sokan elkövetik ezt a hibát, végig kell a teljes ciklust tesztelni. Kivéve, ha hőmérőzéssel ellenőrzöd, hogy meg is repedt a tüsző.

Ha 15-én volt pozitív az ovulációs teszted, akkor viszont nem aznap volt az ovulációd. Az LH teszt nem az ovuláció napját mutatja, hanem az, hogy 24-36 óra múlva várható az ovulációd. Ha neked 15-én volt pozitív az ovulációs teszt, akkor 16-án volt ovulációd, vagy legkésőbb 17-én reggel.

nov. 27. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt irogatják hihy természetes és blabla, de ez mindenképpen egy változás nálad, ha most feltünt.

Kérdezz meg inkább egy orvost, legalább telefonon , legalább a háziorvosodat

nov. 28. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!