Sziasztok. Covidos voltam kb 1,5 éve. Akkor magas laz alatt megjött és majdnem másfél hónapig volt meg.
Utána elmúlt megjött rendesen.
Aztán,fel évre rá ismét sokaig elhúzódó nagyon kevés verzes de minden nap van. Most is így vagyok. Már meg sem tudom mondani mikor jött meg,van egy egy folt,és ennyi. A rendes menstruaciom hol megjön hol nem. Nőgyógyász szerint minden oké,hormont nem nez semmit. Vervetel oké. Viszont bosszant,hogy be vagyok pelenkazva minden nap.. (nem hasznalok tampont) nagyon pici van,de minden nap. És hol barna hol elénk rózsaszín. Rákszűrés rendben. Mi a franc ez? :( el vagyok keseredve. 2,5 éve szultem.
Hozzateszem szorongok,ezen is meg mason is volt nagy traumam,stresszes vagyok
2024. jan. 4. 11:26
2/14 anonim válasza:
Keress fel egy masik nogyogyaszt, aki hajlando is kivizsgalni, mert nyilvanvaloan ez minden, csak nem normalis.
2024. jan. 4. 11:33
3/14 anonim válasza:
Másik orvos, ha a jelenlegi szerint ez rendben van, akkor hagyni kell a fenébe. Nyilván nem normális ez.
2024. jan. 4. 11:43
4/14 A kérdező kommentje:
Igazság szerint 2 orvos látott. Ugyan abban a kórházban persze. Attól felek daganatos vagyok.
2024. jan. 4. 12:58
5/14 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy hormonprobléma, mint hogy daganat lenne. Ha az adott kórház minden orvosa idióta, amit nehezen hiszek, akkor menj el magánba, mert ez tök nem normális. Mit mondott a 2 orvos, amikor hormonvizsgálatot kértél? Hogy normális, hogy másfél éve minden nap pecsételő vérzésed van? :(
2024. jan. 4. 14:30
6/14 A kérdező kommentje:
Nincs másfél éve egyfolytában csak egy egy hónap. Mindenki azt mondja hogy a covid bezavart és ez tok oké…
Oltatlan vagyok és rá van fogva posztcovidra. Nem értem ezt a rendszert.
2024. jan. 4. 18:45
7/14 A kérdező kommentje:
És tényleg igaz h covid óta van ez így meg borulva… pl megvan egy hónapig vagy kettő rendesen utána meg pecsetelek 1,5 hónap. Utána kimarad a mensi,megint megjön pár hónapig rendesen utána ismét van 35-40nap nagyon minimális pici verzes
2024. jan. 4. 18:46
8/14 anonim válasza:
Hát addig menj, míg nem találsz olyan orvost aki hajlandó komolyan venni. Szerintem is valami hormongond lehet, bár nyilván nem vagyok orvos. Esetleg endokrinológus?
2024. jan. 5. 09:52
9/14 A kérdező kommentje:
Az meg tőlünk kb 100kmre van. Munkahelyen nem igazán engednek el oda. Szinten csak a korhazba tudnek menni. De mivel minden oké így nem fogad nem kapok beutalót értitek.
2024. jan. 5. 11:50
10/14 anonim válasza:
"Munkahelyen nem igazán engednek el oda." Ha nem kapsz beutalót, magánrendelésre nem köteles elengedni, de tudsz kivenni szabit. Háziorvos sem ad beutalót endokrinológushoz? Még az is lehet, hogy tényleg a covid kavart be, és magától rendbe jön majd (egyszer, valamikor), de ettől függetlenül a hormonszinteket lehet gyógyszerrel stb. rendezgetni, segíteni a minél gyorsabb helyreállást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!