9 napja menstrualok , el fog allni?
Abba hagytam a fog.gatlot a level elejen. Tudtam mivel jar,de a mellekhatasok sem voltak picik..ha szedtem volna tovabb lehet szivrohammal fekudnek a mentoben.
Tehat az a problema hogy a mensi 1. Napjan bevettem majd a 4.el abba is hagytam .. azota mar 9 napja menstrualok .
Azon filozom el e fog egyantalan allni a verzes ?
(Túlszörösödésre írta ki az orvos )
17 L
#1 sainos aznap mikor abba hagytam nem rendelt.
És már semmikébb nem akartam belole tobb szemet bevenni.
A hányást,fejfájást,hasmenést elviseltem.
De egy reggel olyan szív szúrást/görcsöket kaptam , azt hittem meghalok. Így azóta nem szedem..
1-es vagyok
Értem, és sajnálom.
Hormonzavar miatt írhatta fel a fog.gátlót. (Valószínűleg a szőrösödést okozó férfihormonok hatását akarta csökkenteni vele.) Nem tudom, hogy a pár szem utáni abbahagyásával mi történhetett. Gondolom nemsokára visszaáll a szokott hormonális egyensúly.
A menzeszedet ez zavarhatta meg.
A nőrokonaid körében is jellemző a szőrösödés? Ha nem akkor a kiváltó okot kellene megtalálni, és azt kezelni. Háziorvossal beszélnék először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!