Küret időpontjában nem gond, ha menstruálok?
Azt hittem, hülyeség kiírnom a kérdést. Meggyőződésem volt, hogy nyílván nem gond, hisz úgyis azt csinálják műszeresen, ami természetesen történik. Leszedik a nyálkahártyát. Így legalább nem kell tágítani...
De akkor megkérdezem telefonon.
Jöhetnek még válaszok, ki hogy gondolja/tudja.
Mit nem kell tágítani? Alapfogalmakkal nem vagy tisztában.
A menzesznek semmi köze a "tágassághoz", viszont jóval fogékonyabb lehetsz a fertőzésekre, plusz van a méheden egy eleve nyílt, vérző seb.
Na, kedves utolsó! Eddig vártam, hogy legyen időm írni neked! Ma meg volt a műtétem, várom a zárójelentésem. Addig gondoltam, felvilágosítalak, mert aki nincs tisztában az alapfogalmakkal, az te vagy!
Szóval: tágítani tudod, mit szoktak? A méhszájat. Ami menstruációkor kinyílik. Mivel küretkor a méh nyálkahártyáját távolítják el, ezért, ha teljesen zárt, nyílván tágítani kell. És igen, van a méhen egy eleve nyílt, vérző seb. Amit onnan szépen leszednek.Szívesen! Még annyit, hogy ha nem tudsz érdemben válaszolni egy kérdésre, akkor inkább ne pazarold rá az idődet. Az sem végtelen 😉
Ja, hogy saját kérdésemre is válaszoljak: minden további nélkül megcsinálják a küretet menstruációkor is. Sőt, ez a gyakoribb eset.
És igen, én voltam a hülye, hogy feltettem a kérdést. Nagyon megbántam már!
Mindenkinek szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!