Milyen hajsampont használtok? Nagyon hullik a hajam vashiányos vagyok szedek gyógyszert rá vérszegény is vagyok emiatt szomorú vagyok:/ hogy nem nől.
Figyelt kérdés
Maltofer gyógyszert szedek a vashianyomra..2024. jan. 3. 17:24
1/3 anonim válasza:
Kell egy pár hét/ hónap mire a szervezeted helyreáll, kap elég vas utánpótlást és minden rendben lesz.
Ezt sampon sajnos nem feltétlen segíti. Én vettem hajhullás ellenit nem használt. Ricinus olajat megpróbálhatsz az segít növeszteni.
2/3 anonim válasza:
Nem csak vasat kell szedni és az sem mindegy, hogy milyen vas.
C-vitamint szedsz? B12? Folsav?
És ezek esetében sem mindegy, hogy milyenek.
És szedj biotint.
3/3 anonim válasza:
Ne sampont használj, hanem készíts gyógynövény forrázatot és azzal masszírozd a fejbőrt és moss hajat. Pl csalánteával. Tojássárgája pakolást is tehetsz rá hetente. Főként a fejbőrre menjen, de mehet a haj hosszára is. Milyen hosszú a hajad?
Ha túl hosszú, érdemes vágatni. Meg fog erősödni a fentiektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!