Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is ennyire lehangolt...

Más is ennyire lehangolt éledkedvtelen szomorú mikor megjön?

Figyelt kérdés

Mostanság mikor megjön annyira semmilyen kedvem van, minden bajom van, szomoru vagyok, fáradékony, életkedvtelen..

Szerencsére görcsölni nem szoktam de ez a kedv ingadozás.. nagyon zavar😒

2022. okt. 21. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Feldobnám a napodat... ;)
2022. okt. 21. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Szedjél vasat mert lehet hogy attól nincs erőd. Néha mondom a barátnőmnek, hogy pihenned kell sok vért vesztettél, de érti a poént. 😅
2022. okt. 21. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont ellenkezőleg.
2022. okt. 21. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Férfiként- bocs hogy idepofátlankodok- a 2-es válaszolóval értenék egyet, legalábbis az ő válasza adhat valamiféle elfogadható választ ezen panaszok miértjére. Vérveszteség, fizikai gyengeség, feszültség stb, gondolom ezek kihathatnak a lelkivilágodra is. Viszont az 1-es válaszolónak is igaza lehet... kellene neked valaki aki azokat a bizonyos nehéz napokat könnyebbé teszi akár a jelenlétével jelenlétével, vagy csak úgy hogy gondoskodik rólad.
2022. okt. 21. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Igen, én is, ezek a hormonàlis vàltozàsok. Én mellé még ideges és fusztràlt is vagyok, meg jobban szorongok is. Amikor meg végre megjön akkor ezeknek végeszakad és àtveszik a testi fàjdalmak az irányítàst.

Egyébként nàlam nem volt mindig így, kb 27 évesen kezdődött.

2022. okt. 22. 00:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Van párom aki támogat, de nyilván nem tud 0-24 ottlenni

Utolsó: nekem sem volt mindig így

Nemrég kezdődött

Tul sok a problémám, és lehet pont ebben az érzékenyebb időszakban élem meg szarabbul

2022. okt. 22. 05:30
 7/7 anonim válasza:
Nálam is ez van ,csak + nagyon erős görcsökkel , de ez normális .
2022. okt. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!