Mit tegyek, hogy ne legyek lehangolt és idegbeteg, ha megvan ?
Figyelt kérdés
Más nő is van így?
27/N
2022. febr. 7. 13:10
1/7 anonim válasza:
Tudomásul veszed, hogy a női ciklussal együttjáró hormonális változások ilyen hatással vannak az agyi érzelmi működésekre.
2/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális jelenség ilyenkor, ne aggódj. Ha lehet, fogyassz kevesebb koffeint és tejterméket ezeken a napokon, szedj B6 vitamint. Valakinek a sport is segít, persze ne kimerítő edzésekre gondolj, csak ami még kellemes érzetet ad. De ez egyénfüggő,hogy beválik-e, nekem inkább a fekvés szokott jól esni. 😆
3/7 Huszonegyedikszázad válasza:
Sajnos ez ezzel jár. Esetleg figyelj jobban, mit eszel. Én ilyenkor hajlamos vagyok mindent is összeenni, csoki, chips, gyorskaja… nem sokat segít.
4/7 anonim válasza:
Én nem olyan régen tudtam meg, hogy létezik az úgynevezett premenstruációs szindróma (orvosilag hiteles, szóval nem 'hisztizés' meg 'drámázás', ahogy a közéletben be van állítva). Sajnos nem nagyon van rá (még) megoldás, ez a hormonok játéka. Annyit tudok tanácsolni, hogy figyeld meg pontosan mikor jelentkezik a ciklusodban és azokra a napokra tudatosan próbálj meg relaxáló, nyugodt dolgokat tervezni.
5/7 anonim válasza:
Csak felismerni tudod, es elkerulni az ebbol adodo problemakat, ha lehet. Egesz mas, ha eszbekap az ember, hogy ja, persze. Ettol meg nem mulik el, maximum gyogyszer lenne ra.
6/7 anonim válasza:
Engem is padlóra tesz minden hónapban. Én annyit teszek, hogy ilyenkor megengedek magamnak mindenféle finomságot, amit megkívánok és sokáig zuhanyzok, mert jólesik. Így is nagyon rossz, de sajnos egyelőre nincs semmi tényleg hatékony dolog ezellen. Hihetetlen, hogy az űrben is járt már ember, közben meg itt tartunk még, hogy havonta szenvednie kell a nőknek ezzel. Persze van aki szerencsés, nekem is az első pár évben nem volt semmi bajom, azon túl, hogy nagyon erős volt mindig is a vérzésem. Azóta sajnos minden bajom van ilyenkor, sőt előtte és utána is pár napig nem vagyok tökéletesen, pedig alapból 7 napos a menstruációm. Szóval kb 10 nap a 30-ból rossz nekem egy hónapban, ami nem kellemes.
7/7 anonim válasza:
Egyél valami finomat, amit szeretsz vagy csoki. Ezek azok a napok, amikor nem kell aggódj a kalóriák miatt.Magnezium komplex is segíthet pl Jutavit vagy Béres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!