Tőletek kérdezte már a nőgyógyász, hogy milyen gyakran szoktatok önkielégítést végezni? Tudom hogy hozzá tartozik ez is és megkérdezheti ha úgy van, de szokásos hogy erről is kell beszélgetni vele? Ha igen, miket kérdezett róla?
Figyelt kérdés
ma 12:18
1/6 anonim válasza:
Soha, szerintem pont semmi köze hozzá, orvosi szempontból semmi relevanciája. Azt megkerdezheti élsz e szexuális életet és milyen módon védekezel, mert ennek lehet relevanciája, de ha ilyet kérdez menekülj.
4/6 anonim válasza:
Evente jarok nogyogyaszhoz 18 eves korom ota, szultem mar 2x is.
Eleg sok orvossal talalkoztam a hosszu evek alatt, soha senki egyszer nem kerdezte ezt meg.
A kerdes vagy kamu vagy valaki erre veri.
5/6 anonim válasza:
A nőgyógyász nem szokott a szexuális szokásaimról érdeklődni. Ez ilyen pasi-fétis csak.
6/6 anonim válasza:
Ha a nőgyógyászod ilyet kérdez soha többet ne menj vissza hozzá. Semmi köze nincs hozzá és nem egyáltalán nem kérdezheti meg csak azt hogy élsz e szexuális életet illetve a védekezés formáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!